Uitzending
RTL Boulevard - 30-4-2019

30-4-2019

RTL Boulevard

507 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Bridget toch geen ijskoningin bij De Zwakste Schakel
Na 15 jaar keert de Zwakste Schakel terug op tv. Dit keer niet met Chazia Mourali maar met onze Bridget Maasland als de strenge presentator. Alleen vloeien er vandaag tranen op de set door een verrassing.

'Kwekerij' voor leeuwen enorm in trek in Zuid-Afrika
Plezierjacht voor de rijkelui is booming. In Zuid-Afrika zijn zelfs boederijen waar ze duizenden leeuwen kweken om te worden afgemaakt door gefortuneerde jagers. Een undercover-uitzending van de Britse Lord Ashcroft legt deze praktijken bloot. Let op: deze beelden kunnen als schokkend worden ervaren.

Amij en Donnys liefde bleek niet voor eeuwig
Het werd vandaag bekendgemaakt dat Amij en haar Donny een punt hebben gezet achter hun relatie. De twee deden al mee aan Temptation Island VIPS, waarbij de relatie ook al sneuvelde.

Pieter van Vollenhoven viert 80ste verjaardag met gezin
Professor Pieter van Vollenhoven bereikt vandaag de leeftijd van 80 jaar, een leeftijd waar hij zelf liever niet aan herinnerd wil worden. Ivo Niehe sprak voor de gelegenheid de jarige job, z'n vrouw prinses Margriet EN z'n vier zoons.

Madonna maakt zich op voor spektakel tijdens awards show
Madonna is terug en dat mag iedereen weten. Morgen treedt ze op bij de Billboard awards en de zangeres trekt alles uit de kast: ze geeft een schokkende 5 miljoen dollar uit om haar nieuwste hit Medellin te laten shinen.

Rick proeft de sfeer in Londen vlak voor Ajax-wedstrijd
De spanning in Amsterdam en ook grote delen van de rest van hett land stijgt, want vanavond speelt Ajax in de halve finale van de Champions League tegen Tottenham Hotspur. Rick Brandsteder vloog naar een bruisend London waar de sfeer er goed in zit.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 30 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie