Uitzending
RTL Boulevard - 24-2-2014

24-2-2014

RTL Boulevard

1652 x bekeken | 0 reacties
3
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Olympische sporters feesten in Assen
Groot feest in Assen op dit moment waar de Olympische Sporters net gehuldigd zijn.

Marco Borsato houdt niets aan TIA over
Ruim 2,3 miljoen kijkers zagen dat Ayoub de finale van The Voice Kids won. En dat was niet het enige hoogtepunt afgelopen vrijdagavond. Marco Borsato schitterde ook weer voor de camera's. Hij was voor het eerst sinds zijn TIA aan het werk en dat viel hem alles behalve tegen.

Spannende televisie in het voorjaar
Wie niet van sport houdt, was als kijker de afgelopen twee weken slecht af. Nu de Olympische Spelen achter de rug zijn, geven de zenders vol gas. RTL 5 presenteert onder andere de datingshows Adam zkt Eva en From Russia wit Love. SBS 6 heeft een nieuwe troef op de vrijdagavond met de realityserie van Andy van der Meijde en zijn Melisa.

'We zijn pas tevreden als de slachtoffers tevreden zijn'
Afgelopen zaterdag was de Europese Dag van het Slachtoffer. Het Openbaar Ministerie had daarom afgelopen week extra aandacht voor de rol van het slachtoffer. Een goede zaak volgens Jack Keijzer. Hij verloor in 2007 zijn zoon door een verschrikkelijk misdrijf.

'Politiemannen' blijken overvallers bij woningoverval
Een brute woningoverval eind vorige week op een gezin in het Brabantse Gilze. Twee mannen die zich voordoen als agenten, weten op slinkse wijze het huis binnen te dringen. Gepakt zijn ze nog niet, maar gelukkig hebben we de beelden nog.

Mick Harren en vrouw definitief uit elkaar
Het boterde al een tijdje niet meer tussen Mick Harren en zijn vrouw Pascale. Het stel heeft nu definitief een punt achter hun huwelijk gezet.

Sven Kramer zet moeder in het zonnetje
Na twee weken knallen zijn de Olympische Winterspelen definitief ten einde voor Sven Kramer. Maar ook voor zijn moeder Elli betekent het een einde van een spannende periode.

Olympische Spelen zitten erop
Twee weken verder en we zijn 24 medailles rijker. De Olympische Spelen in Sotsji zitten erop! Wat hebben we genoten van al onze topsporters. Op naar Rio!

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 24 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie