Uitzending
RTL Boulevard - 27-2-2014

27-2-2014

RTL Boulevard

1604 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Alber Elbaz weinig vertrouwen in toekomst
Na Amsterdam, New York, Londen en Milaan is deze week het modegeweld in de stad van de liefde losgebarsten: Parijs. Dit jaar bestaat modemerk Lanvin 125 jaar en is het hun beurt om te showen. Wij spraken creatief directeur Alber.

Vetafbrekende injecties zijn rete populair
Waar liposucties de afgelopen jaren heel erg in trek waren, lijken tegenwoordig de vetafbrekende injecties steeds populairder te worden.

Zusjes Van Lexmond dolblij met lancering sieradenlijn
Lieke van Lexmond en haar zus styliste Jetteke zien er altijd uit om door een ringetje te halen. De twee waren dan ook in de zevende hemel toen hen gevraagd werd om een eigen sieradenlijn op te zetten.

Adidas in de problemen in Brazilië
Nu de Olympische Spelen achter de rug zijn, zijn alle ogen gericht op het WK Voetbal in Brazilië. Sportmerk Adidas kwam gelijk in actie door twee uitdagende t-shirts op de markt te brengen.

Menno Buch overvallen in eigen huis
Menno Buch en zijn vrouw werden vannacht bruut uit hun slaap gehaald. Na wat gebonk en glasgerinkel staan ze ineens oog in oog met vier gewapende mannen met bivakmutsen.

Best goal ever
One Direction, de heren zingen de sterren van de hemel en kunnen ook nog eens voetballen!

Kinderen voor Kinderen broedplaats voor talent
Kinderen voor Kinderen en hun gouden strotjes veroveren begin jaren '80 heel Nederland. Nu, 35 jaar later, blijkt het koor een bron van zang- en televisietalent.

Jeroen van Inkel krijgt tips van goede vriend Kluus
Wat doe je als beroemd dj wanneer je je debuutroman gaat schrijven? Dan vraag je je beroemde schrijversvrienden om hulp natuurlijk! Vanaf 4 maart ligt Kortsluiting in de winkels.

Katja en Thijs in gewaagde scènes in Nieuwe Buren
Vorig jaar maakten we bekend dat Katja en Thijs naast Bracha en Daan in de serie Nieuwe Buren gaan spelen. Inmiddels zijn de opnames in volle gang en kregen wij vandaag een exclusief kijkje op de set.

Koen Verweij heeft zin in Sterren Springen
Olympisch kampioen Koen Verweij doet mee aan Sterren Springen. Dat heeft SBS6 bekendgemaakt.

Epke verrast Ireen met gouden bolide
Olympisch kampioen Ireen Wüst heeft al aardig wat gouden plakken in huis, daar is vanaf vandaag ook een gouden auto bijgekomen. Ze is blij met haar bolide, alleen ziet ze wel één nadeel. "Het wordt alleen leuk bij de stoplicht."

Gênante beelden van Justin Bieber in cel
Na zijn arrestatie in januari kon Justin Bieber amper in een rechte lijn lopen. Dat is te zien op beelden vanuit het politiebureau in Miami.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 27 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie