Uitzending
RTL Boulevard - 19-2-2014

19-2-2014

RTL Boulevard

1599 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

RTL Boulevard "Aflevering 36"
Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers.

Finalisten The Voice Kids repeteren voor vrijdag
Die Olympische Spelen zijn natuurlijk hartstikke leuk, maar vrijdag wordt er nóg een belangrijke Nederlandse prijs uitgereikt. Over 2 dagen is het namelijk alweer tijd voor de finale van The Voice Kids en wij waren vandaag bij de repetities!

Thomas, Myrthe & Jack op Negenmaandenbeurs
Jonge en aanstaande vaders en moeders struinen momenteel de Negenmaandenbeurs af opzoek naar goodies en gadgets voor hun voor hun liefdesbabys. Zo ook Thomas Berge en zijn liefje Myrthe.

Woontrend: behang is back
De meeste mensen zijn geneigd om de kwast en een blik verf te pakken als ze aan de slag gaan met hun huis. Maar toch zijn de mogelijkheden met behang tegenwoordig ook eindeloos.

Huub Stapel weet niet of het goed komt met Resie
Huub Stapel schittert dit voorjaar in de theaters met de reprise van Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus. Dat thema werd afgelopen winter de pijnlijke realiteit voor de acteur toen zijn huwelijk met Resie op de klippen liep. "Ik heb geen flauw idee of waar het naartoe gaat", zegt hij tegen RTL Boulevard.

Olympische sporter John Daly en zijn haar
Op de Olympische Spelen lopen natuurlijk allemaal mooie mannen en vrouwen rond. Er springt er eentje uit die daar extra zijn best op doet. Hij heet John Daly en hij is een skeletonrijder voor team USA.

Jenny en Monique Smit bakken pannenkoeken
Jenny en Monique Smit zijn naast zussen ook dikke vriendinnen die het liefst alles samen doen. Vandaag stonden ze in Volendam in de keuken om het laatste geheim van de familie te prijs te geven.

Metamorfose zet Natalie Westling op de kaart
Dat modellen vaak iets aan hun uiterlijk veranderen, is natuurlijk geen nieuws. Talent Natalie Westling verfde haar lokken knalrood voor een klus en sindsdien heeft haar carrière een enorme boost.

Schoonvader Lieke van Lexmond gezocht door de FIOD
Lieke van Lexmond is helemaal hotel de botel op haar Bas van Veggel. Maar vandaag komt de Weekend met een groot verhaal: de Fiod zit achter de schoonvader van Lieke aan en dat zou zorgen voor een flinke druk op haar relatie.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 19 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie