Uitzending
RTL Boulevard - 20-2-2014

20-2-2014

RTL Boulevard

1874 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

RTL Boulevard "Aflevering 37"
Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers.

Isa denkt nog niet aan verfilming boek
Reinout Oerlemans en zijn Eyeworks trokken als eerste bij Isa Hoes aan de bel om haar boek Toen ik je zag te verfilmen. Het aanbod werd niet veel later ingetrokken, omdat hij het zelf een beetje raar vond.

André van Duin geschrokken van ziekenhuisopname
André van Duin is vandaag 67 jaar geworden en gaat nog steeds als een speer. Toch schrok de komiek vorige week toen hij wegens een galblaasinfectie werd opgenomen in het ziekenhuis. Inmiddels kan hij er al weer grapjes over maken.

Familie Kathleen Cremers over beslissing Hoge Raad
Bijna acht jaar nadat Kathleen Cremers uit Venray afschuwelijk om het leven is gebracht door haar echtgenoot beslist de Hoge Raad dat de zaak alsnog over moet. Het vonnis van achttien jaar celstraf is vernietigd, omdat moord niet bewezen is. En dat komt hard aan.

Ruud Feltkamp maakt presentatiedebuut bij The Hit
GTST-ster Ruud Feltkamp maakt zijn tv-presentatiedebuut in het nieuwe RTL 5-programma The Hit. De soapie vangt de winnaars backstage op nadat ze gehoord hebben dat hun liedje is uitgekozen

Veroordeelde zakenman Jan Dirk Paarlberg opgepakt in Frankrijk
Vastgoedhandelaar Jan Dirk Paarlberg werd in 2013 veroordeeld tot een gevangenisstraf na het witwassen van maar liefst 17 miljoen euro. In zijn huis in St. Tropez wist hij altijd nog zijn straf te ontkomen tot vandaag.

Goedele Liekens: Divorce Hotel op mijn lijf geschreven
Goedele Liekens heeft vanmiddag bij RTL getekend. De bekende Vlaamse tv-presentatrice en seksuologe gaat direct aan de slag met het programma Divorce Hotel.

Robert Moszkowicz verdacht van oplichting
Tegen voormalig advocaat Robert Moszkowicz is aangifte gedaan van oplichting.

Brit Awards 2014
Gisteravond was het weer tijd voor de 34ste uitreiking van de Brit Awards. En zo'n show bijwonen is een hele zit. Maar met Prince, Kate Moss, Kylie Minogue en Beyoncé op het podium had het publiek eigenlijk niets te klagen.

Huldiging Ireen Wüst en Carien Kleibeuker
Gisteren was het gewoon weer raak! Dit keer geen goud maar wel een zilveren en bronzen plak met een goud randje. En die werden dan ook groots gevierd door onze olympische helden Ireen en Carien

Jan Smit geniet van verblijf in Sotsji
Jan Smit beleeft momenteel in Sotsji samen met zijn Liza z'n 5e Olympische Spelen en dat bevalt hem meer dan goed. Wij spraken de Volendamse zanger over z'n sportieve uitstapje.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 20 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie