Uitzending
RTL Boulevard - 26-2-2014

26-2-2014

RTL Boulevard

1935 x bekeken | 0 reacties
3
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Koning kiest wagen van 600.000 euro als dienstauto
Koning Willem-Alexander heeft een nieuwe dienstauto. Op foto's die deze week op verschillende locaties zijn gemaakt, is te zien dat de koning uit een donkerblauwe Audi A8 limousine stapt.

Anton openhartig over ex Andrea uit Utopia
Utopia-inwoonster Andrea moet weer als vrijgezel door het leven. Na tien jaar is haar relatie met haar partner Anton Veldkamp gesneuveld, vooral door Utopia.

Eerste beelden Toren C met Ronald de Boer
Ronald de Boer kennen we allemaal als voetballer en trainer, maar hij heeft een leuk uitstapje gemaakt in de VPRO-serie Toren C. RTL Boulevard mag als eerste beelden laten zien met de voormalige prof.

Tot op het bot
In de serie bones worden moorden opgelost met slechts de bot resten van slachtoffers, maar in Nederland hebben we onze eigen bones: Mayonne van Wijk

Miley bakt ze weer bruin
Het is Miley Cyrus weer gelukt, de popster staat volop in de spotlights met haar controversiële Bangerz tour, volgens de Amerikaanse media het toppunt van platvloerse ranzigheid En over twee maanden komt ze naar Nederland.

Politieagenten misbruiken Meld Misdaad Anoniem
Wie anoniem melding wil maken van misdrijven, kan bellen met Meld Misdaad Anoniem. En dat doen we steeds vaker, vorig jaar kreeg Stichting M. een recordaantal telefoontjes van anonieme tipgevers. Nu blijken er echter toch wat kanttekeningen te zijn bij die succescijfers.

Dan Karaty vindt Lieke te aardig
Jong en oud gaat weer met de voetjes van de dansvloer voor een nieuw seizoen Everybody Dance Now. Dat voelt als thuiskomen voor de jury en Chantal.

Roy Donders in de problemen
Roy Donders zijn huispakken en party's imperium lijkt op de weg terug terug. Volgens bezoekers gedraagd de gezellige krullebol zich als een diva en valt er op de pakken zelf ook het een en ander aan te merken

Pia Douwes schittert in Weense voorstelling
Pia Douwes verblijft momenteel meer in Oostenrijk dan in Nederland. Ze heeft een hoofdrol te pakken in de musical Der Besuch der alten Dame!

Lokpubers keren terug op internet
Agenten die zich online voordoen als minderjarige kinderen, om zo pedo's in de val te lokken. Vorig jaar oordeelde de rechter nog dat dit niet mag. Maar daar komt nu verandering in. Als het aan minister Opstelten (Veiligheid & Justitie) ligt mogen agenten zich straks op internet weer voordoen als minderjarige.

Einde aan klopjacht: crimineel duo opgepakt
Het gewelddadige duo Antonio Marcos van der P. en Enise Merve B. is eindelijk in de kraag gegrepen. Het criminele koppel terroriseerde afgelopen week heel Nederland met allerlei misdrijven, waarbij zelfs iemand werd neergeschoten. Aan de klopjacht kwam vanmiddag een einde.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 26 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie