Uitzending
RTL Boulevard - 3-3-2014

3-3-2014

RTL Boulevard

1508 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Mannen van Divorce vrienden voor het leven
Volgende week zondag kan Nederland weer genieten van de relatie perikelen van de mannen en vrouwen van Divorce. De hoofdrolspelers lichten voor ons een tipje van de sluier op over seizoen twee.

Gordon neemt het ervan op Oscarfeestje Elton John
Gordon houdt wel van een feestje, en gisteren maakte hij het wel heel bont....

Ben Saunders dronken op de Oscars
Op het evenement was blijkbaar ook de drank niet al te duur. We kwamen Ben Saunders ook nog even tegen... en die leek een behoorlijke slok op te hebben!

Op carnavalstour met Maik de Boer
Onder de rivieren draait het leven deze dagen maar om e?e?n ding: CARNAVAL!! En als er iemand is die niet vies is van een alcoholisch verkleedfeestje dan is het onze eigen Maik de Boer wel!

Jim en Jamai klaargestoomd voor concert
Jim Bakkum staat volgende week dinsdag met al zijn vrienden in utrecht voor een concert voor t goede doel. En vandaag werd er gerepeteerd!

Oscaruitreiking een groot feest
Vannacht zijn voor de 86e keer de Oscars uitgereikt en het was weer een groots spektakel.

Anita Witzier en Irene Moors blikken vooruit op uitreiking TV Beelden
Na de Oscars hebben wij ons eigen Award avondje. Vanavond worden de TV beelden uitgereikt. Iedereen die iets betekent in het televieiewereldje is aanwezig. Anita Witzier en Irene Moors praten de avond aan elkaar.

Op veiligheidstraining voor WK 2014
Het WK voetbal in Brazilie? komt eraan. En dat land staat niet alleen bekend om zijn stringbikini's en sambaballen, maar ook om de zakkenrollers en het straatgeweld. Met een speciale veiligheidscursus kunnen we allemaal goed voorbereid afreizen

Rechtszaak Oscar Pistorius van start
Vandaag is de rechtszaak tegen de Zuid-Afrikaanse paralympisch kampioen Oscar Pistorius begonnen, oftewel Blade Runner. Een jaar geleden schoot hij zijn vriendin dood in zijn villa. De grote vraag is of het een ongeluk was

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 3 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie