Uitzending
RTL Boulevard - 17-2-2014

17-2-2014

RTL Boulevard

1431 x bekeken | 0 reacties
3
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

RTL Boulevard "Aflevering 34"
Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers.

Wendy is een echte schaatskoningin
Nederland is in de ban van het schaatsen. Niet alleen in Rusland wordt gestreden, in Nederland laat Radio 538 BN'ers strijden voor een record op de 400 meter. Met vandaag aan de start, Wendy van Dijk.

Sneeuwpret met de Oranjes
Terwijl onze sporthelden de medailles binnenharken in Sotsji, staan de Oranjes op de lange latten in Lech!

Amsterdammer Selwyn Senatori verovert modewereld
Dat Nederland een rijk land is aan talenten blijkt nu ook weer met de Olympische Spelen. Maar ook op kunstzinnig gebied hebben wij een hotshot lopen. De Amsterdammer Selwyn Senatori is de wereld aan het veroveren! Paris Hilton en Pharell Williams zijn fan!

Celebs stralen bij BAFTA's
Gravity en 12 Years a Slave zijn gisteravond de grote winnaars tijdens de 67e uitreiking van de BAFTA's. Onder toeziend oog van bijna de complete filmwereld en Prins William komen de winnaars gisteren hun beeldjes ophalen.

Column Scato over Nicolette veroorzaakt commotie
In de Adformatie staat een column van Scato van Opstall. Maar die column is geschreven als een soort ingezonden brief van Nicolette van Dam. Op social media dachten mensen dat het echt Nicolette was die een brief had geschreven, waarin zij zich afzette tegen de Lipton reclame die zij heeft gemaakt.

Gordon start koffieketen
Gordon is zelf een fervent koffie- en theedrinker en enorm fan van de ontstane cultuur mede opgepikt op zijn vele verre reizen.

Amira in de studio in Engeland
Twee maanden na haar overwinning in Hollands Got Talent timmert Amira al flink aan de weg als zangeres. Haar eerste album komt eraan en dat nog voor haar tiende verjaardag.

'Model en zwanger zijn is best lastig'
Dat onze eigen Doutzen Kroes wederom zwanger is, was natuurlijk breaking news de afgelopen tijd. Veel supermodellen hebben een kleintje. Wij spraken modellenboeker Willemijn Derks over zwangere modellen.

Oranje medailleregen in Sotsji
Het afgelopen weekend kleurde Sotsji oranje. Op bijna elke schaatsafstand stond een Nederlander op het podium, tijdens de 1500 meter voor vrouwen stonden we zelfs op plaats één, twee en drie.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 17 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee