Uitzending
RTL Boulevard - 21-2-2014

21-2-2014

RTL Boulevard

1502 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Linda de Mol terug op de buis
Vanaf morgen is Linda de Mol weer terug op de buis met haar quizprogramma Weet ik Veel?. Tijd om de hersentjes weer lekker te laten kraken en niet alleen voor de kijkers.

Johan Cruijff wil niets met serie Johan te maken hebben
Johan Cruijff steekt zijn kritiek over de serie over zijn leven niet onder stoelen of banken. "Met zo'n serie wil ik niets mee te maken hebben!"

Wat een week!
De afgelopen week van RTL Boulevard 'samengevat' in één minuut.

Monic Hendricx dolblij met Kenau
Monic Hendricx is bij het grote publiek vooral bekend als Carmen uit Penoza. Met een hoofdrol in de nieuwe speelfilm Kenau, kan ze weer een topproductie aan haar cv toevoegen.

Finale The Voice Kids
Vandaag is waarschijnlijk de spannendste dag uit het leven van de zes finalisten van de Voice Kids. Vanavond is de grote finale!

Gijs Scholten van Aschat is De Onderkoning
Er is een prachtige film gemaakt over het ontstaan van onze koningshuis en Gijs Scholten van Aschat speelt een van de hoofdrollen. De onderkoning - de strijd om de grondwet beleeft donderdag 13 maart zijn wereldpremière in Pathé Buitenhof, Den Haag.

Huwelijk Albert en Charlene zou op springen staan
Als playboy prins Albert in 2010 aankondigt te gaan trouwen met Charlene slaakt Monaco een zucht van verlichting. Maar nog voor het huwelijk goed en wel gesloten is zijn er al geruchten van een breuk.

Geer en Goor nemen clip op in Amsterdam
Neerlands grootste divo's, Gerard Joling en Gordon namen vandaag los van elkaar ieder hun nieuwe videoclip op. De vraag is natuurlijk weet de ene zanger de ander af te troeven?

Prinses Madeleine bevallen van dochter
Het Zweedse hof heeft er weer een klein prinsesje bij! Prinses Madeleine is gisteravond namelijk in New York bevallen van een meisje.

Anderhalf jaar celstraf voor Badr
De rechtbank van Amsterdam rekent het Badr Hari zwaar aan dat hij zich als kickbokser zo misdragen heeft.

Guido Weijers tekent contract bij RTL
Guido Weijers maakt vandaag zijn overstap bekend, hij tekent namelijk bij RTL en verlaat SBS. Dit liet hij weten aan RTL Boulevard.

Eerste beelden John van den Heuvels Op de Vlucht
In zijn nieuwe programma Op de Vlucht jaagt John van den Heuvel op voortvluchtigen zoals de pedofiel Richard B. Het oppakken van de verdachte had nog behoorlijk wat voeten in de aarde.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 21 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie