Uitzending
RTL Boulevard - 28-2-2014

28-2-2014

RTL Boulevard

1622 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

RTL Boulevard "Aflevering 43"
Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers.

President Obama jogt door het Witte Huis
Het is bekend dat president Barack Obama wel van een potje basketbal houdt, maar ook voor een rondje hardlopen draait hij zijn hand niet om. In een campagnespotje van Let's Move rent Obama samen met vice-president Joe Biden een blokje om het Witte Huis. Let's Move is een initiatief van Michelle Obama en bestaat deze week vier jaar. De first lady hoopt met het programma meer Amerikanen aan het bewegen te krijgen.

Prinses Margriet maakt zich klaar voor Sotsji
De Olympische Spelen mogen dan achter de rug zijn, het feest is nog niet voorbij! Op 7 maart gaan de Paralympische Spelen van start en prinses Margriet vliegt als lid van het erebestuur van het Paralympisch Comité volgende week naar Sotsji.

Amstelveen bereidt zich andermaal voor op Koningsdag
Amstelveen is druk bezig met de voorbereidingen voor de Koningsdag die alweer over twee maanden het dorp oranje kleurt!

President Obama verslaaft aan House Of Cards
Het tweede seizoen van de politieke serie House of Cards staat inmiddels twee weken op Netflix en is een groot succes. Zelfs president Obama is fan en komt openlijk uit voor zijn verslaving!

Prins Andrew date ex van George Clooney
Eerder zouden er verhalen rondgaan dat Prins Andrew weer terug zou zijn met zijn ex, Sarah Ferguson. Maar nu is hij gespot met niemand minder dan het Kroatische model Monika Jakisic.

Kjeld Nuis: Ik hoop dat ik met de titel naar huis ga
Komend weekend wordt het NK Allround & Sprint gehouden in het Olympisch Stadion. Ook onze schaatsdeskundige Kjeld Nuis schittert op het ijs. "Ik hoop dat ik met de titel naar huis ga", vertelt hij aan RTL Boulevard.

Jan-Willem Roodbeen onder de indruk van Wie Is De Mol-theorie
Na twee weken radiostilte rond de zoektocht naar De Mol zaten gister weer zo'n 2,3 miljoen mensen aan de buis gekluisterd voor het programma. Vele vingers zijn gericht op Jan-Willem Roodbeen.

Nieuwe K3 film groot succes
De nieuwe film van K3 is een groot succes. Vandaag krijgt Josje een bijzondere onderscheiding van Winston.

Wat een week!
De afgelopen week van RTL Boulevard 'samengevat' in één minuut.

Carnavalsfeest barst los in Eindhoven
Waarschijnlijk hebben we vanavond de helft minder kijkers. De provincies onder de rivieren zijn namelijk massaal begonnen met het vieren van carnaval.

Ellen DeGeneres zenuwachtig voor Oscars
Alle ogen zijn aanstaande zondag gericht op het Dolbly Theater in Los ANgeles. Daar vindt namelijk de 86ste uitreiking van de Oscars plaats. Ellen DeGeneres presenteert de avond en die kampt toch wel met de nodigen zenuwen.

Chantal Janzen is woest
Vanavond is de grote opening van Everybody Dance Now waarin iedereen danst, behalve Chantal.

Loodzware tijd voor Ferri Somogyi
Ferri Somogyi heeft nu hij Meerdijk heeft verlaten, aardig wat tijd over. Dus heeft hij zijn stoute renschoenen aangetrokken om de New York Marathon te lopen. Maar of dat zo verstandig is. "Wat vervelend is aan een marathon en aan rennen überhaupt is dat je er moe van wordt."

Maik de boer boos op Duo Penotti
Maik de Boer is onaangenaam verrast door een virale campagne van Duo Penotti. De chocoladepasta heeft op Facebook een actie waarbij de beeldtenis van Maik de Boer wordt gebruikt voor een winactie van een Duo Penotti-broek.

Roy Donders stopt met kledingparty's
Roy Donders heeft vandaag op zijn verjaardag de knoop doorgehakt: de stylist van het zuiden stopt met kledingparty's. Dat vertelt de jarige job aan RTL Boulevard.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 28 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie