Uitzending
RTL Boulevard - 24-12-2023

24-12-2023

RTL Boulevard

750 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Jeroen van der Boom en zijn grote liefde Dany vieren 12,5 jarig huwelijk in Marbella
Buiten heerlijke kerstdagen onder de Spaanse zon, hebben Jeroen van der Boom (51) en zijn Dany binnenkort nog iets bijzonders te vieren! Het stel zei op 11 juli 2011volmondig 'ja' tegen elkaar. En dat betekent dat ze volgende maand 12,5 jaar getrouwd zijn. Reden genoeg voor een mooi feestje!

2023 was hét jaar van de muzikale comebacks: 'Echt een hele lijst'
We mogen dan bijna 2023 afsluiten: Op muzikaal gebied lijkt het wel alsof we dit jaar in de 90's zijn blijven hangen. Het ene na het andere opgedoekte popgroepje kwam namelijk weer samen om hun succes van weleer nog een keer dunnetjes over te doen..

Klassieker The Nightmare Before Christmas viert 30 jarig bestaan: 'Wordt steeds populairder'
Hoewel kerst altijd in één adem genoemd word met 'Home Alone', viert die andere klassieker 'The Nightmare Before Christmas' dit jaar óók alweer zijn 30-jarig bestaan. Ondanks dat het verhaal over Jack Skellington nu al jaren een monsterlijk succes is, is het meesterwerkje van de wereldberoemde regisseur Tim Burton (65) dat zeker niet vanaf het begin.

Dertigers pakken nog één keer uit in kerstfilm: 'Emotioneel laatste hoofdstuk'
Na vier seizoenen komt de hitserie 'Dertigers' tot een eind. Maar niet voordat de cast nog één keer uitpakt tijdens de feestdagen. In 'Dertigers: de kerstfilm' gaat de vriendengroep er voor de laatste keer met z'n allen op uit om met de nodige dosis drama en liefde het ultieme kerstgevoel neer te zetten.

Oud-rechercheur Marja Lust als vrijwilliger aan de slag om cold cases op te lossen
Tientallen oud-politiemensen zijn bereid om in hun vrije tijd te helpen om ruim 1700 onopgeloste cold cases-misdrijven alsnog op te lossen. De Nationale Politie is daar blij mee en gaat de vrijwilligers volgende maand benaderen. Een van de personen die staat te springen is oud-rechercheur Marja Lust, de zus van Ellie Lust (57)!

Het koningshuis deelt vrolijke kerstkaart: 'Een gezegende kerst'
Op de valreep nog een kerstcadeau van ons koningshuis. Ze trakteren hun volgers op Instagram namelijk op hun vrolijke kerstkaart van dit jaar. Ook hondje Mambo staat hierop afgebeeld.

3FM radio-dj Sophie Hijlkema blikt terug op haar week in het Glazen Huis: 'Rollercoaster'
Over ruim een uur is het alweer voorbij: Serious Request. Barend, Sophie en Wijnand hebben zich een week lang laten opsluiten in het Glazen Huis om geld op te halen voor het goede doel. Van Rob Geus (52) die langskomt, tot spetterende optredens: de DJ's halen álles uit de kast voor Stichting ALS en dat blijkt een mega succes. De Grote Markt moest zelfs worden afgesloten vanwege de drukte.

Robert ten Brink neemt Aran Bade mee achter de schermen bij All You Need Is Love
Het is vaste prik voor veel mensen thuis: op kerstavond snikkend met dozen tissues de 'All You Need Kerstspecial' kijken! En ook dit jaar schiet cupido met scherp. Robert ten Brink (68) herenigd families en geliefdes en dat begint allemaal op Schiphol waar van over de hele wereld tortelduifjes worden ingevlogen. Aran Bade (38) gaat traditiegetrouw mee, maar dit keer moest hij zijn paspoort meenemen voor een uniek kijkje achter de douane.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 24 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie