Uitzending
RTL Boulevard - 27-12-2023

27-12-2023

RTL Boulevard

476 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending:

Bas Muijs werd afgelopen jaar ontvoerd en gegijzeld en er loopt een rechtszaak. Hij vertelt hoe het met hem gaat.

Jessie werd weggestuurd bij Winter Vol Liefde, een dag na een genant potje kaasfondue. We spreken haar.

Dave Roelvink en zijn vriendin Jazzlyn zijn niet meer bij elkaar.

De sfeer zit er goed in en het bier vloeit rijkelijk in het Top 2000 Café.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Beau van Erven Dorens en Daphne Lammers willen na Nieuwsquiz dít soort programma's maken
De jaaroverzichten duikelen over elkaar heen zo aan het einde van het jaar, maar in de 'Nieuwquiz 2023' pakken Daphne Lammers (51) en Beau van Erven Dorens (53) het helemaal anders aan. Onder het genot van een hapje en een drankje testen de presentatoren verschillende bn'ers, waaronder ondergetekende, hun nieuwskennis van 2023.

Bas Muijs overspoeld met berichtjes na heftige verhaallijn GTST over zelfdoding
Niet alleen privé is het een roerige tijd voor Bas Muijs (47). Zijn alter-ego Stefano Sanders belandt in 'Goede Tijden Slechte Tijden' in een rolstoel en denkt zelfs aan zelfdoding. Tijdens de speciale kerstaflevering weten flink wat kijkers het dan ook niet droog te houden. Voor Bas is het extra emotioneel. Hij verliest zelf namelijk zijn neef aan zelfdoding en twijfelt geen moment om deze scène te spelen.

Bas Muijs nog niet volledig hersteld na gijzeling: 'Heeft tijd nodig'
Het afgelopen jaar is voor Bas Muijs (47) alles behalve vredig verlopen. De GTST-acteur denkt in maart dit jaar een fan te bezoeken, die op sterven zou liggen. Maar dat blijkt een vooropgezet plan. Bas wordt vastgehouden en mishandeld. De zaak is inmiddels onder de rechter. Bas vertelt nu voor het eerst aan Aran Bade (38) over deze weerzinwekkende gebeurtenis.

The Streamers blikken terug op spectaculaire kerstconcert: 'Super geslaagde avond'
Van een spectaculaire versie van Coldplay's grootste hit 'Fix You' tot aan Youp van 't Hek (69) die zijn 'Flappie' voor het eerst in 10 jaar live ten gehore bracht. Gisteravond gaven The Streamers een kerstconcert vanuit de Efteling om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Eén miljoen mensen zongen thuis lekker mee en wij hebben de hoogtepunten voor je op een rij gezet.

Koning Charles geeft bijzonder kijkje achter de schermen van kroning in documentaire
Naast veel gedoe rondom Harry (39) en Meghan (42), bestond het Britse koninklijke jaar ook uit een aantal hoogtepunten. Met als klapper toch wel de kroning van Charles (75). Gisterenavond zond de BBC de documentaire 'Charles III (the thirth): Coronation Year' uit, waarin er werd teruggeblikt op het afgelopen jaar en kregen we een bijzonder kijkje achter de schermen bij deze historische gebeurtenis.

BN'ers maken zich zorgen over stijgende rivieren in Nederland: 'Hoop dat we het droog houden'
Ons kikkerlandje staat op overstromen, want al twee dagen komt het water vooral in Zwolle, Zutphen en Deventer tot de lippen. Columnist Özcan Akyol (39) deelt al een aantal beelden in zijn Instagram Stories over de ondergelopen straten en ook Rob Dekay (36) geeft een update.

Rob Goossens twijfelt of relatiebreuk Dave Roelvink wel de juiste beslissing was: 'Nu het juiste moment?'
Vanmiddag maakte Dave Roelvink (29) officieel bekend dat hij en zijn vriendin Jazzlyn na een relatie van drieënhalf jaar uit elkaar zijn. En daarmee kan de familie Roelvink toch wel terugkijken op een klotejaar. Dave moest namelijk noodgedwongen weer de kliniek in om af te kicken en nu, vlak nadat hij terug is, gaat het ook in de liefde niet goed.

25ste editie Top 2000 extra bijzonder : 'Hangt iets speciaals in de lucht'
Ook bij alweer de 25ste editie van de meest prestigieuze lijst die muziekminnend Nederland bezit, kunnen we weer rekenen op een bomvol Top 2000-café. Na vandaag zijn er alweer 1000 nummers voorbij en zitten we dus op de helft. Een perfect moment om de muzikale balans op te maken met de DJ's.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 27 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie