Uitzending
RTL Boulevard - 26-12-2023

26-12-2023

RTL Boulevard

339 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Karsu en familie 'veerkrachtig' na rampjaar door aardbevingen Turkije: 'Geeft hoop'
Voor Karsu (33) is het deze kerst extra emotioneel. Het afgelopen jaar verliest ze familieleden door de heftige aardbeving in Turkije en SyriŽ. Met haar kookboek en muziek zorgt ze voor veel steun en hulp door de opbrengsten te doneren aan het getroffen gebied. En dat is niet onopgemerkt gebleven.

Dit was hťt jaar van prinses Alexia: 'Charmant en fotogeniek'
Nadat Alexia dit jaar haar diploma in Wales bemachtigt en de 18 jaar aantikt, betekent dat niet alleen veel meer verantwoordelijkheden, maar ook veel meer aandacht. De pers ziet de prinses maar al te graag voor hun lens verschijnen en ook de buitenlandse media kunnen geen genoeg van haar krijgen dit jaar.

Gerard Joling onthult: aan het daten met 'een aardige man'
De enige echte kerstelf Gerard Joling (63) heeft dan geen kerstboom, hij heeft wel een nieuwtje op romantisch vlak. De zanger is aan het daten. Dat onthult hij voor onze camera's.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 26 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie