Uitzending
RTL Boulevard - 23-12-2023

23-12-2023

RTL Boulevard

593 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Waarom doet ons koningshuis zo weinig rondom de kerst?
Nu de fotosessie erop zit kan het bestek opgepoetst en maakt ook ons koningshuis zich op voor de kerstdis. De koninklijke familie viert kerst in stilte, maar in andere landen is dat wel anders. Goede doelen, kerstgezelligheid en andere kerstbezoekjes staan daar hoog op de agenda en dat laten ze dan ook graag zien.

Hoe zit het nu precies met Amber Heard in Aquaman?
Na de veelbesproken rechtszaak over huiselijk geweld met haar ex-man Johnny Depp, zou de nieuwe film 'Aquaman and the Lost Kingdom' de grote comeback moeten zijn voor Amber Heard. Maar nee: de actrice is namelijk amper een seconde in de trailer te zien en ze heeft pittige beschuldigingen over haar tegenspeler Jason Momoa.

Vandaag Inside is oppermachtig: invloed programma gaat ver
Het wordt de komende weken waarschijnlijk een stuk rustiger op televisie, aangezien de mannen van Vandaag Inside sinds gisteren met winterstop zijn. Hun kijkcijfers vlogen dit jaar door het dak, want van boa's tot de verkiezingen.. ze hadden overal wel een mening over. En die mening blijkt behoorlijk invloedrijk te zijn.

Nederlanders genieten massaal van kerstfilms: genre is hot en happening
It's biiiiijna the most wonderful time of the year, en dan gaan we niet alleen massaal gourmetten en cadeau's uitpakken. Uit onderzoek blijkt nu namelijk dat voor ťťn vijfde van de Nederlanders de kerstfilm het favoriete genre aller tijden is! Dus kom d'r maar in Love Actually en the Grinch.

DŪt kun je verwachten van het nieuwe seizoen van Swanenburg
In de corona-zomer was de tv-serie Swanenburg een onverwacht grote hit, en nu -ruim twee jaar later- hopen de makers met het tweede seizoen op minstens zoveel succes tijdens de kerstvakantie. Want vanaf eerste kerstdag kunnen we zien hoe het verder gaat met de welgestelde familie Praal, die ook nu weer heel veel drama en problemen op hun kerstbord krijgen.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 23 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie