Uitzending
RTL Boulevard - 28-12-2023

28-12-2023

RTL Boulevard

531 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending:

In Winter Vol Liefde staan sommige deelnemers al in vuur en vlam.

We doen onderzoek naar de populariteit van de koning.

Terugblik op muziekjaar 2023.

John de Bever laat zijn nieuwe huis zien.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Er wordt wat afgetongd in Winter Vol Liefde: 'Ze staan te steigeren daar op de piste'
'Winter Vol Liefde' is nog maar net begonnen en het ijs is al behoorlijk gebroken. De kandidaten in dit seizoen zijn hitsiger dan ooit en dat betekent dat er volop gezoend wordt. Tussen Saul en Amy-Rose is het al heel snel raak en gisteravond tijdens een stoeipartij in de sneeuw kunnen ook Joshua en Benjamin niet van elkaar afblijven.

Dze muzikale verrassingen staan op ons te wachten in 2024
Je hebt er deze week tijdens de Top 2000 ongetwijfeld al een aantal gehoord: hits uit het afgelopen jaar. Want ook 2023 stond garant voor een paar flinke meezingers, regelrechte klassiekers en oorwurmen. En nu we Oud & Nieuw naderen, is het hoog tijd om dit jaar eens onder de muzikale loep te nemen.

Seks, drugs en heel veel geld: Leonadro DiCaprio staat stil bij 10-jarig jubileum The Wolf of Wallstreet
De 'Wolf of Wall Street', met onder meer Leonadro DiCaprio (49) en Margot Robbie (33), was tien jaar geleden meteen een groot succes. En nog steeds komen de centen binnen. Om het jubileumjaar te vieren is de kaskraker weer eventjes terug op het witte doek.

John de Bever en Kees geven een inkijkje in hun nieuwe huis
Hoewel de Bevers dit jaar al megadruk zijn geweest met hun reallifesoap en een eigen show in Ahoy zit stilzitten er nog zeker niet in voor de twee heren. In hun woonplaats Den Bosch leven John (58) en Kees (37) namelijk ook nog eens tussen de verhuisdozen- en naast die uitpakken hebben ze k al grote plannen voor volgend jaar.

Judoleraar heeft spijt van affaire met minderjarig meisje: 'Ik walg van mezelf'
Als judoleraar was hij jarenlang een bekend gezicht op vele judomatten in de provincie Overijssel. Maar nu verdenkt justitie de 39-jarige Johan J.F. van het seksueel misbruiken van vier minderjarige judoka's vanaf 2015. Vandaag stond hij terecht en kwamen schokkende strafbare feiten aan het licht.

Na vader, moeder n zus van Bolle Jos nu ook zijn broer gearresteerd
Naast de vader, moeder en zus van Bolle Jos is nu ook zijn broer gearresteerd. Dat melden meerdere bronnen aan Het Parool. De broer - Wilhelmus Adrianus Leijdekkers - is in Turkije opgepakt voor witwassen. De Turkse autoriteiten hebben de aanhouding nog niet bevestigd.

Koninklijke familie moet als 'influencers' jongeren voor zich gaan winnen
Na wat roerige jaren voor koning Willem-Alexander (56). Lijkt het dit jaar een wat rustiger jaar te zijn geweest voor hem. Er zijn zelfs wat succespunten te benoemen. Maar is het genoeg? We hebben onderzoek gedaan onder zo'n 1300 mensen en vroegen hen; hoe heeft de koning het dit jaar gedaan?

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 28 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie