Uitzending
RTL Boulevard - 22-12-2023

22-12-2023

RTL Boulevard

562 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Meilandjes sluiten 2023 in stijl af met een hysterische kerstaflevering
Het was me het jaar wel voor De Meilandjes. De kijkcijfers waren aanvankelijk om te janken, maar ze krabbelden weer uit dat diepe dal. En los van hun realityserie, waren er ook op privé vlak helaas meerdere drama's. We blikken terug en vooruit en we hebben wij de nieuwste beelden van hun speciale kerstaflevering voor je.

In joggingbroek aan het diner, comfi is deze kerst dé trend
Vertellen we je begin deze maand nog dat je helemaal uit je dak moet gaan tijdens de feestdagen met flink wat blingbling, nu zijn we toch ingehaald door de nieuwste trend. Je moet nu vooral niét je best te doen; ga gewoon lekker in je onesie of legging. Volgens Nikkie Plessen (38) kan dat gewoon.

Het fluitlied van Bas Hoeflaak krijgt een vervolg in tweede seizoen LOL
Het fluitlied uit 'LOL: Last One Laughing' gaat afgelopen jaar volledig viral. En leuk nieuws: er komt een tweede seizoen op Prime Video, met een heel blik nieuwe grappenmakers die elkaar aan het lachen moet zien te krijgen.

Opnames tweede seizoen Knokke Off starten in april: 'Keiveel zin in'
Ze is de rising star van Nederland en Vlaanderen: Pommelien Thijs (22). Na haar megahit met Jaap Reesema (39) en haar hoofdrol in de gigantisch succesvolle Netflix-serie 'Knokke Off', eindigt de Belgische ster dit jaar met nieuwe muziek.

Hoe kan het dat De Slimste Mens nog altijd succesvol is?
Het was afgelopen week de eerste week van een nieuw seizoen 'De Slimste Mens'. En er werd weer massaal naar gekeken. Rob Goossens (32) blikt alvast vooruit op de komende weken.

Nieuwe foto lijkt uitkomst relatie Amy Rose en Saul te verklappen
Hoewel 'Winter Vol Liefde' nog in volle gang is, lijkt het erop dat Amy Rose en Saul een setje zijn. Amy Rose duikt onlangs namelijk op op een Instagram-foto van de broer van Saul. Hoewel de foto inmiddels alweer is verwijderd, hebben wij hem weten te bemachtigen.

Inhoudelijke behandeling Ali B duurt twee dagen: 'Verdenkingen stuk steviger dan bij Thijs Römer'
Het heeft bijna twee jaar geduurd, maar eindelijk is het bekend wanneer de rechtszaak rondom Ali B (42) van start gaat. De rapper wordt beschuldigd van één aanranding en twee verkrachtingen. Zojuist kwam het Openbaar Ministerie met een langverwachte datum: 12 en 13 juni van komend jaar.

'Oranjes brengen kerstdagen door met oma Beatrix'
De kerstvakantie is begonnen, ook voor de koninklijke familie. Vrijdag lieten de Oranjes zich nog even op de foto zetten, wat organisatorisch gezien altijd een beetje wanordelijk verloopt. Jeroen Snel (54) blikt terug op de winterfotosessie en vertelt over de kerstplannen van het koningshuis.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 22 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie