Uitzending
RTL Boulevard - 29-12-2023

29-12-2023

RTL Boulevard

585 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending:

De wintercliffhanger van Goede Tijden Slechte Tijden.

De cast van Barbenheimer blikt terug op het ongekende succes.

Vooruitblik op The Masked Singer.

De kijkcijfers van De Slimste Mens zakken.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Sera richt zich volgend jaar vooral op bekendheid: 'Album in het verschiet'
Zangeres Sera (29) beleeft een onvergetelijk 2023 met haar single 'Head Held High', die de meest gedraaide plaat van het jaar is. En alsof dat nog niet genoeg is, verkocht ze haar clubtour helemaal uit. Wij spraken de superster in wording over haar fantastische succes.

Ex-schoonvader van Jermaine Jackson zou op de hoogte zijn van wangedrag
Hollywood staat op zijn kop met nieuwe beschuldigingen van seksueel wangedrag. Deze keer is Jermaine Jackson (69), oudere broer van Michael Jackson, en mede-oprichter van The Jackson 5, betrokken bij aantijgingen voor een incident dat 35 jaar geleden plaatsvond.

Oud en nieuw 'levert frictie en spanning op'
Oud en nieuw, ooit een feest, dreigt nu overschaduwd te worden door de opkomende traditie van illegaal vuurwerk en geweld tegen hulpverleners. De politiebond houdt daarom het hart vast.

Een mijlpaal voor Babette van Veen in GTST: 'Ik zit ook in een cliff!'
Linda Dekker (51) beleeft in 'Goede Tijden Slechte Tijden' nu vooral slechte tijden. Tijdens de spectaculaire wintercliff lijkt ze een dagenlange ontvoering niet te overleven. Ironisch genoeg blijken de afgevuurde kogels een langgekoesterde wens van actrice Babette van Veen te zijn geweest.

Tina Nijkamp: 'De kandidaten in De Slimste Mens zijn een beetje saai'
Tina Nijkamp (51), kijkcijferdeskundige, maakt zich ernstig zorgen over het eens zo populaire programma 'De Slimste Mens'. De kijkcijfers zijn opvallend lager en daar heeft Tina een heel dossier aan verklaringen voor, waaronder het te vroeg aangekondigde vertrek van Philip (79) en Maarten (80) en dat de deelnemende kandidaten dit seizoen dodelijk saai zijn. De vraag is: is het tij nog te keren?

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 29 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie