Uitzending
RTL Boulevard - 25-12-2023

25-12-2023

RTL Boulevard

359 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

De Verhulstjes vieren kerst altijd samen: 'Favoriete feestperiode'
Vorige maand begon het langverwachte vijfde seizoen van de succesvolle realitysoap 'De Verhulstjes'. De camera's volgen de populaire Vlaamse familie overal, maar met kerst komen ze even op adem. Samen de feestdagen doorbrengen is voor de familie Verhulst vaste prik, dus waag het niet om het kerstdiner te skippen!

Hoe kun je als single toch een gezellige kerst hebben? 'Niet zwelgen in zelfmedelijden'
Niemand mag met kerst alleen zijn, maar met je geliefde de feestdagen doorbrengen is lang niet voor iedereen vanzelfsprekend. Onze BN'ers zijn geen uitzondering op de regel en blijken gewoon normale mensen met liefdesverdriet. Als je denkt dat je de enige bent die een eenzame kerst beleeft: je bent niet alleen. Want ook de sterren gaan door heel wat heftige break-ups dit jaar.

Familie Jimmy Schepers blikt terug op emotioneel jaar door zijn overlijden
Tijdens de kerstdagen staan we ook stil bij dierbaren die gemist worden. Dat geldt ook voor de familie Schepers. De 21-jarige Jimmy komt in mei om het leven tijdens een steekpartij op een festival in Amsterdam. We blikken samen met zijn ouders en zussen terug op een -voor hen- afschuwelijk- jaar.

Willen Debbie en Paul uit B&B Vol Liefde hun liefde bezegelen met een huwelijk? Tekst:
Na hun succesvolle 'B&B Vol Liefde'-avontuur zitten Debbie en Paul voor het eerst samen aan het kerstdiner. Of nouja, samen... Er was gelukkig nog een plekje vrij voor Aran om onder het genot van Debbies favoriete feestmaal niet alleen kerst, maar ook de liefde te vieren.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 25 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie