Uitzending
RTL Boulevard - 22-6-2019

22-6-2019

RTL Boulevard

348 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Zo ging het eraan toe bij huwelijk Katja en Freek
De zoetsappigheid spat ervan af. Katja Schuurman en haar inmiddels man Freek zijn getrouwd! Gisteren gaf het stel elkaar midden in de natuur en in het bijzijn van familie en vrienden het jawoord.

Rapper Boef vertelt openhartig over nieuwe vriendin en succes
Het gaat rapper Boef de laatste tijd allemaal voor de wind. Een nieuw huis, een fantastische vriendin en als klap op de vuurpijl ook nog eens een dikke vette nummer 1-hit met zijn nieuwe single Guap.

Kim Kardashian brengt lichaamsmake-up op de markt
Naast haar studie rechten, de opnames van een realityshow en het opvoeden van inmiddels vier kinderen, heeft Kim Kardashian West nog wat tijd vrij gemaakt voor haar make-upmerk KKW Beauty. Ze lanceert een makeuplijn voor het hele lichaam!

Arie en Rico geven advies over sporten in tropisch weer
Vanaf morgen wordt het tropisch warm en ligt het grootste deel van Nederland te luieren in de zon. Dat geldt niet voor Rico Verhoeven en Arie Boomsma. Zij staan op Healty Fest, waar het dit weekend met flink sporten en de bloedhitte flink afzien wordt.

Wapen verdachte Gökmen T. haperde tijdens aanslag
De aanslag op 18 maart dit jaar, waarbij Gökmen T. vier mensen dood schiet, ligt nog vers in ons geheugen. Over anderhalve week start de rechtszaak tegen T. Het AD onthult vandaag nieuwe details over Gökmen's dodelijke tramterreur.

Maarten van der Weijden gaat hard op dag 2 Elfstedentocht
De eerste 24 uur zitten erop en Maarten van der Weijden voelt zich nog steeds als een vis in het water. Om zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek zwemt hij dit weekend de de Elfstedentocht. En de tocht verloopt voorspoedig.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 22 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie