Uitzending
RTL Boulevard - 17-6-2019

17-6-2019

RTL Boulevard

323 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Katja Schuurman bloednerveus voor huwelijk
Het liefdesverhaal van Katja Schuurman en Freek van Noortwijk komt aanstaande zaterdag tot een hoogtepunt. Dan geven ze elkaar eindelijk het ja woord. Een spannende week Katja. We spraken de aanstaande bruid vandaag.

Frans Duijts gaat vaders sloopbedrijf verkleinenr
Frans Duijts vertelt vanuit Ibiza over het besluit het sloopbedrijf van zijn vader te verkleinen.

Hümeyra wilde de dag voor haar dood aangifte doen
Als de 16 jarige Hümeyra op 18 december vorig jaar wordt doodgeschoten door Bekir E., reageert Nederland geschokt. Vandaag komt naar buiten dat Hümeyra juist die dag voor de vijfde keer aangifte wilde doen tegen haar ex. Maar haar 31 jarige ex vriend schiet haar dood voordat ze het politiebureau weet te bereiken.

Karin Bloemen vertelt over misbruik in haar jeugd
Karin Bloemen worstelt nog dagelijks met de gevolgen van de verkrachtingen door haar stiefvader. In de autobiografie 'Mijn ware verhaal' rekent ze voor eens en voor altijd af met haar traumatische jeugd.

OJ Simpson laat van zich horen via eigen twitter-acount
Het is vandaag precies vijfentwintig jaar geleden dat Amerika en de rest van de wereld aan de buis gekluisterd zat voor de achtervolging van OJ Simpson. De Amerikaanse footballspeler werd verdacht van de moord op zijn ex vrouw. OJ Simpson laat na al die jaren weer van zich horen.. en wel op een hele bijzondere wijze...via een eigen twitter-account.

Pink speelt Amsterdam Arena helemaal plat
Als je gisteravond thuis op de bank, in de tuin of op het terras zat dan heb je een flink feestje gemist. Zangeres Pink heeft de Amsterdam Arena namelijk helemaal plat gespeeld. Vandaag staan alle kranten bomvol lovende recensies en er wordt zelfs gesproken over het beste popconcert in het stadion ooit.

Willem-Alexander geïnstalleerd in de Britse Orde van de Kouseband
Koning Willem-Alexander reisde vandaag met koningin Maxima af naar Windsor, want daar werd hij geïnstalleerd in de 'Britse Orde van de Kouseband'. Klinkt heel fancy natuurlijk, maar het lijkt meer op een uit de hand gelopen verkleedpartij.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 17 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie