Uitzending
RTL Boulevard - 18-6-2019

18-6-2019

RTL Boulevard

379 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Elton John heeft afscheid genomen van Nederland
Elton John heeft z'n Nederlandse fans uitgezwaaid. Voor de laatste keer is ie op Hollandse bodem op het podium geklommen. Hij heeft Gerard Ekdom zelfs tot tranen toe weten te ontroeren.

Veel vragen rondom de dood van de 22-jarige Mimi
Als de 22-jarige Mimi vorig jaar dood in een Hilversumse villa wordt gevonden, zijn er enorm veel vragen. Dat worden er alleen maar meer als blijkt dat de man met wie ze seks heeft een zelfmoordpoging doet op de snelweg én op haar graf later een mysterieuze USB-stick wordt gevonden.

Anna Nooshin heeft internationale filmrol te pakken
Leuk nieuws voor Anna Nooshin. Zij heeft namelijk een kleine rol in de film Men in Black International weten te bemachtigen die donderdag uitkomt. Grote afwezige is Will Smith.

Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong zetten de bloemetjes buiten
Na een lang en slopend voetbaljaar zijn de golden boys van het afgelopen seizoen: Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong er even lekker decadent tussen uit met hun vriendinnetjes.

Koning Willem-Alexander en Máxima shinen bij de paardenraces
Koning Willem-Alexander en Máxima genieten nog even van hun tijd in Engeland. Gisteren werd de koning al geïnstalleerd als ridder in de Orde van de Kousenband. Vandaag outshinede Máxima de Queen en Kate in de koninklijke loge van de Ascot Paardenraces...

De strijd om de presentatie van het songfestival is losgebarsten
Nu het Duncan Laurence het songfestival naar Nederland heeft gehaald barst er een nieuwe strijd los. Niet alleen gemeentes gaan met elkaar de strijd aan om het grootste evenement van volgend jaar binnen te slepen. Ook presentatoren zien het event met 182 miljoen kijkers als een buitenkansje.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 18 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie