Uitzending
RTL Boulevard - 19-6-2019

19-6-2019

RTL Boulevard

282 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Versace eert overleden zanger Keith Flint met nieuwe collectie
Deze week presenteerde Versace haar nieuwe mannencollectie. Frontvrouw Donatella liet zich daarbij inspireren door haar grote vriend en zanger Keith Flint van The Prodigy die drie maanden geleden op 49 jarige leeftijd een einde maakte aan zijn leven.

5 Seconds of Summer bracht een bliksembezoek aan Nederland
5 seconds of summer is niet meer weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten. Gisteravond bracht de boyband een bliksembezoek aan Nederland. We spraken alle 4 de heren net voor hun concert bij QMusic...

Yolanthe brengt nieuwe kinderkledinglijn op de markt gebracht
Yolanthe Sneijder-Cabau heeft zich voor het eerst sinds de time-out met Wesley weer officieel in het openbaar laten zien. Zojuist heeft ze haar nieuwe kinderkledinglijn gelanceerd, waar vooral haar zoontje Xess Xava de spotlights wist te stelen.

Flinke strafeis tegen vermeende seriemoordenaar Sjonny W.
Huisschilder Sjonny W. had seks met verschillende vrouwen en precies 3 vrouwen verdwenen nadat ze bij hem waren geweest. Sjonny ontkent iedere betrokkenheid, maar hoorde vandaag wel een flinke strafeis.

Dochter Linda de Mol stapt in de voetsporen van haar moeder
Dat de familie de Mol succesvol is, dat is geen geheim. Na John, Johnny en Linda gaat er nu nog een familielid de televisiewereld in: Linda's dochter Noa. Ze zet de familiegeschiedenis voort, want ook haar opa John de Mol senior stond in de schijnwerpers.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 19 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie