Uitzending
RTL Boulevard - 27-6-2019

27-6-2019

RTL Boulevard

300 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Suzan & Freek presenteren hun tweede singel
De carriere van Suzan en Freek is dit jaar in een stroomversnelling gegaan na hun eerste single 'Als het Avond is.' Het liefdeszangduo komt morgen met hun nieuwe nummer, wij geven jullie alvast een voorproefje..

Wijn lijkt altijd een goed idee, maar is dat wel zo?
We spreken vol lof over mensen die een maandje geen alcohol drinken. Bij 'ontwijnen', het helemaal stoppen met drank, worden velen voor gek verklaard. Maar voor schrijfster Jacqueline van Lieshout is het ontwijnen 'a cup of tea.'

Eerste beelden zomercliff Goede Tijden Slechte Tijden
In Meerdijk zet iedereen zich schrap voor de jaarlijkse zomercliffhanger, die volgende week vrijdag op RTL 4 is te zien, maar morgen al op Videoland verschijnt. De laatste aflevering voor de zomerstop gaat gepaard met spanning en sensatie. Wij kunnen de eerste beelden tonen, waarin is te zien hoe arts Amir moet uitrukken voor een ernstig verkeersongeluk, waarbij twee bekende Meerdijkers zijn betrokken. Maar wie!?

Nieuwe clip Madonna is statement tegen wapens
Dat Madonna de afgelopen tijd met ieder wissewasje de media haalt is de popdiva niet onopgemerkt gebleven. Daarom heeft ze nu een lugubere clip gemaakt waarin ze zich keihard verzet tegen wapens. Let op! In verband met de intense clip hebben we de heftige beelden uit de montage gehaald.

De processierups maakt een stevige opmars
Rode bultjes, een brandend gevoel en vooral heel veel jeuk. De processie rups is een ware plaag en het is het gesprek van de dag. Olcay trok haar strijdpak aan en duikt met boswachter Arjan Postma het bos in.

Celstraf van negen jaar en enorme boete voor Frank Masmeijer
Het doek lijkt nu echt te vallen voor Frank Masmeijer. Hij krijgt in hoger beroep ng een extra jaar cel voor de drugshandel waar hij bij betrokken was. En dat gaat hem niet in de koude kleren zitten.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 27 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie