Uitzending
RTL Boulevard - 25-6-2019

25-6-2019

RTL Boulevard

330 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Jaarlijkse castfoto GTST overschaduwd door heftige kritiek
Een jaarlijks terugkerend evenement is de Goede tijden, Slechte tijden-castfoto. Iedereen in Meerdijk trekt dan z'n beste kloffie aan, maar dit feestelijk moment wordt dit jaar toch een klein beetje overschaduwd door de heftige kritieken die op de oersoap der soaps is losgebarsten...

Film Yesterday laat wereld zonder The Beatles zien
Wat als The Beatles nooit hebben bestaan en jij de enige persoon bent die hun nummers kent? Dit overkomt Jack Malik in de nieuwe film: Yesterday.

Estelle Cruijff openhartig over Rolex-roof
Iets meer dan een halfjaar na de brute straatroof op Estelle Cruijff praat de diva voor het eerst openhartig over de meest traumatische ervaring in haar leven. Ze wil haar verhaal doen om zo dit hoofdstuk voorgoed af te kunnen sluiten.

Britse koningshuis krijgt kritiek na publiceren jaarcijfers
Een keer per jaar staat het hele Britse volk op haar achterste poten als de Royals de jaarcijfers publiceren. Want elke verbouwing, ieder snoepreisje en markante hobby wordt uiteindelijk door de Britse belastingbetaler gefinanciert. En dan kan je natuurlijk een hoop kritiek verwachten.

Maffiabaas Rocco Morabito ontsnapt uit gevangenis
De onderwereld siddert. Afgelopen zondagnacht is de beruchte Italiaanse maffiabaas Rocco Morabito, ook bekend als de 'CocaÔnekoning van Milaan' ontsnapt uit een gevangenis in in Uruguay.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 25 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie