Uitzending
RTL Boulevard - 21-6-2019

21-6-2019

RTL Boulevard

277 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Frans Duijts krijgt bezoek van Dries Roelvink voor bedrijfsveiling
Volkszanger Frans Duijts heeft zich het afgelopen jaar uit de naad gewerkt, doordat hij ook het sloopbedrijf van zijn vader moest runnen. Maar nu is de sloopkogel door de kerk: het bedrijf gaat fors inkrimpen en dus is er morgen een veiling. Dries nam alvast een sneak preview.

Moordlustige pop Chucky is weer terug in bioscoop
In 1988 is de horrorfilm over de moordlustige pop Chucky een regelrechte hit. Er worden dan ook 6 vervolgfilms gemaakt. En hij is opnieuw terug, dit keer in een remake van het origineel: Child's Play.

Harry en Meghan nemen afstand van William en Kate
De koninklijke fab four is juridisch gezien uit elkaar: Harry, Meghan en William en Kate hebben een einde gemaakt aan hun samenwerking. William en Kate gaan alleen verder met hun Royal Foundation en de Britse pers denkt dat er serieuze troubles in paradise zijn.

Lindsay Lohan duikt de studio weer in
Lindsay Lohan heeft een nieuwe kans gekregen om iets van haar leven te maken. Haar oude platenmaatschappij heeft haar een contract aangeboden om haar oude hobby weer op te pakken.. ooit zong ze namelijk als een nachtegaaltje...

Maarten van der Weijden duikt Elfstedentocht in
Maarten van der Weijden haalde vorig jaar 5 miljoen euro voor kankeronderzoek op met zijn Elfstedenzwemtocht. Hij haalde de finish toen niet, maar bloed kruipt waar het niet gaan kan en dus sprong de zwemmer zojuist het Friese water in voor een nieuwe poging!

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 21 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie