Uitzending
RTL Boulevard - 20-6-2019

20-6-2019

RTL Boulevard

418 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Dotan biedt nogmaals excuses aan voor gebruik nepaccounts
Zanger Dotan kwam ruim een jaar geleden in opspraak. De Volkskrant publiceerde een vernietigend artikel vanwege het gebruiken van neppe fanaccounts en het verzinnen van verhalen met als doel zijn carrire te bevorderen. Vanmiddag laat hij voor het eerst van zich horen.

Cremes voor stralende huid gewoon te koop bij de drogist
Cremes, balsems en serums. Wie mooi wil zijn, moet geld betalen. Al lijkt de ticket naar een stralende huid nu gewoon te koop bij de lokale drogist. Voor niet minder dan een habbekrats.

Nieuwe versie van Queen-nummer 'Time' uitgebracht
Goed nieuws voor alle Queen-fans. Na decennia in de archieven te hebben gelegen werd vanochtend een bijzondere opname van Freddie Mercury uitgebracht.

Koningin Maxima zet zich in voor meer muziek in de klas
Koningin Maxima zet zich al een tijd in voor meer muziek in de klas. Buddy en Ilse DeLange zijn ambassadeur en mochten Hare Majesteit alweer ontmoeten tijdens de ondertekening van het muziekakkoord in Drenthe!

Het lichaam van de verdwenen Anja Schaap is aangetroffen
Kustplaats Katwijk is drie weken in de ban van de verdwijning van Anja Schaap. Gisteravond kwam het al enigszins verwachte nieuws: haar lichaam is aangetroffen.

Jeroen Pauw ontvangt zilveren Nipkow schijf
Het is de oudste en meest prestigieuze televisieprijs van het jaar: de zilveren Nipkow schijf. Zojuist werden ze hier in Amsterdam uitgereikt, waaronder ook een hele bijzondere: een Ere Zilveren Schijf voor Jeroen Pauw. Een waardering voor zijn gehele tv-carriere.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 20 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie