Uitzending
RTL Boulevard - 26-6-2019

26-6-2019

RTL Boulevard

322 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Jochem Myer kondigt sabbatical aan
Naast volleerd grappenmaker heeft Jochem Myjer nog meer talenten. De cabaretier ontvangt vandaag de publieksprijs van de kinderboekenjury voor zijn boek Gorgels en het geheim van de gletsjer. Maar 100 Carre-shows, een kinderboek en een gezin, het eist zijn tol..

Kledingstijl Koning Willem-Alexander valt niet in de smaak
Koning Willem-Alexander is voor de Nederlandse man niet bepaald een grote inspiratiebron qua mode. Sterker nog: afgelopen week viel z'n outfit een beetje in het niet op de Royal Ascot in Engeland. Tijd voor actie!

Cardi B verschijnt voor de rechter
Schoenen, flessen en stoelen. Cardi B lijkt naast haar muzikale carrire vooral het nieuws te halen door het gooien van voorwerpen, op jawel.. andere mensen. Gister moest de rapper opnieuw voor de rechter verschijnen.

Rico Verhoeven krijgt bijzondere wassen beeld
Grote namen als Afrojack, Humberto Tan en zelfs Koning Willem Alexander en Maxima gingen hem voor. Ze werden allemaal in het was gegoten en vereeuwigd in Madame Tussaud. Vandaag is het de beurt aan Rico Verhoeven en die heeft een bijzondere primeur...

Humberto's liefdesleven haalt alle voorpagina's
Humberto Tan staat weer op alle voorpagina's van de bladen. En dat gebeurt juist een dag nadat Humberto in de Linda voor het eerst over zijn huwelijkscrisis en zijn affaire met presentatrice Dionne Stax praatte.

Recordvangst crystal meth in Nederland
Het is de grootste vangst in Europa ooit: de Rotterdamse politie heeft 2500 kilo Chrystal Meth in beslag genomen op een bizar gebouwde verborgen plek. Straatwaarde: een half miljard.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 26 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie