Uitzending
RTL Boulevard - 26-9-2019

26-9-2019

RTL Boulevard

418 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Suzan en Freek brengen eerste album uit
Het wordt een hele spannende avond voor Suzan en Freek, want de twee brengen eindelijk hun allereerste album uit. Om de zenuwen een klein beetje te bedwingen bracht Aran ze zojuist een vette hap, waar het allemaal mee begon!

Minister van Engelshoven wil genderneutraal speelgoed
Als het aan minister Van Engelshoven ligt, gaan speelgoedproducenten minder stereotyperend speelgoed produceren. Ook zouden speelgoedwinkels af moeten van hun speciale afdelingen voor jongens en meisjes. Maar niet iedereen zit hierop te wachten.

Mxima viert jubileum VN in New York
De koningin werkt dit jaar 10 jaar bij de Verenigde Naties en dat gaat niet Onopgemerkt voorbij. Ondersteund door manlief Willem-Alexander reisde de koningin deze week naar New York af, waar ze gisteren in het zonnetje werd gezet.

Zoon Femke Halsema niet vervolgd voor wapenbezit
Goed nieuws voor Femke Halsema: vandaag werd bekend dat haar zoon niet wordt vervolgd voor wapenbezit, toch werd ze vanmiddag kritisch aan de tand gevoeld in de gemeenteraad.

Deze programma's maken kans op Gouden Televizier-Ring
De stembussen zijn gesloten, de stemmen zijn geteld, vanaf vandaag is het bekend wie de genomineerden zijn voor de gouden televizier ring, wie heeft afgelopen jaar het mooiste programma gemaakt?

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 26 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie