Uitzending
RTL Boulevard - 14-2-2014

14-2-2014

RTL Boulevard

1256 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

RTL Boulevard "Aflevering 33"
Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers.

Jort Kelder heeft het even gehad
Jort Kelder heeft het even helemaal gehad met Amsterdam, en dan vooral met de fietsers..

Dr. Love is vandaag alleen
Dr. Love verraste vandaag een paar gelukkige luisteraars met een Valentijnsboodschap in een speciale uitzending op 100% NL. Hij heeft het zelf alleen minder goed vandaag, zijn vrouw Roos is een paar dagen het land uit.

Gerard Joling deelt miljoenen uit
Gerard Joling was gisteren de man van de miljoenen. Hij heeft flinke geldprijzen uitgereikt voor de Vrienden Loterij op hun Goed Geld Gala.

Eerste Lech fotosessie van koning Willem-Alexander
Aanstaande maandag staat de jaarlijkse fotosessie in Lech op de Koninklijke kalender, wat betekent dat tientallen fotografen en cameraploegen dit weekend afreizen naar het luxe skioord.

Angela kiest vanavond haar finalisten in The Voice Kids
Bijna alle finalisten van the voice kids zijn bekend, maar vanavond kiest Angela haar finalisten nog even uit!

Portret van Els Borst
Gisteren werd bekend dat de overleden minister van Staat Els Borst slachtoffer is geworden van een misdrijf. En dat nieuws kwam hard aan, want als er iemand binnen de liberale kringen geliefd was, dan was het Els Borst wel.

Tim Driesen op West End in Londen
Tim Driesen zou eigenlijk al dinsdag de rol van Franki Vallie in Jersey Boys op West end spelen. Alleen door stemproblemen ging dat toen niet door. Gisteravond voelde de musicalster zich weer helemaal goed en speelde hij de sterren van de hemel.

Vader Irene Moors overleden
Ontzettend treurig nieuws voor RTL-presentatrice Irene Moors. De vader van Irene Moors, Bert Moors, is in de nacht van woensdag op donderdag overleden.

Koninklijke supporters in Sotsji
Er is de afgelopen dagen best wat kritiek gekomen op het uitbundige koninklijke publiek tijdens de Olympische Spelen. Maar de sporters zal dat allemaal worst wezen, die genieten met volle teugen van die speciale aanmoedigingen.

Schaatsers dit weekend weer knallen
De schaatsers moeten na een 'rustdag' het komende weekend weer volop aan de bak. De 1500 meter mannen op zaterdag en 1500 meter vrouwen op zondag staan op het programma.

Huldiging Margot Boer en Ireen Wüst
Er lijkt werkelijk geen eind aan al die huldigingen te komen. Ook gisterenavond stond het Holland Heineken House weer op z'n kop.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 14 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!