Uitzending
RTL Boulevard - 21-4-2021

21-4-2021

RTL Boulevard

253 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Andr van Duin over verlies Martin: 'Huil er nog elke dag om'
Andre van Duin (74) gaat inmiddels anderhalf jaar door het leven zonder zijn grote liefde Martin. En dat doet nog iedere dag zeer. In een nieuwe aflevering van 'Open Kaart' van YouTuber Robbert Rodenburg (21) vertelt de cabaretier openhartig over het grote gemis. 'Open Kaart' is morgen om 16:00 uur te zien op het YouTube-kanaal van Robbert.

Deze straf heeft agent George Floyd boven z'n hoofd hangen
Amerika is een dag na de historische veroordeling van agent Derek Chauvin nog steeds in rep en roer. Veel inwoners hebben goede hoop dat na de tragische dood van George Floyd er nu eindelijk iets verandert in het politiesysteem.

Binnenkijken bij de gloednieuwe B&B van Henk Krol
Vanaf volgende maand kun je een nachtje logeren bij Henk Krol! (71) Samen met zijn partner Aldo begint hij zijn eigen hotel. Henk zelf noemt het een B&B, omdat hij elke ochtend zelf een eitje voor zijn gasten gaat bakken. Wij hebben de eerste beelden. Henk laat aan ons weten dat hij nog nooit zo gelukkig is geweest en dat hij er ontzettend veel zin in heeft. Ook zegt hij in gesprek te zijn met verschillende televisieproducenten dus we kunnen zijn avontuur wellicht binnenkort volgen op tv.

Marc van der Linden: 'Prins Charles schijnt in depressie te zitten'
Koningin Elizabeth wordt vandaag 95 jaar oud! Helaas brengt ze deze verjaardag niet meer door met haar grote liefde prins Philip, die afgelopen maand overleed. Daarom is het feestje van The Queen dit jaar een stuk somberder dan we gewend zijn.

BN'ers zetten zich in om vaccinaties te promoten
Langzaam, heeeel langzaam, is het licht aan het einde van de corona-tunnel in zicht. Maar hoe snel we uit die tunnel zijn hangt voor een groot deel af van het vaccinatietempo. Dat lijkt indelijk wat te versnellen, dankzij het nieuwe Janssen & Janssen vaccin dat vanaf nu geprikt wordt. En om 't tempo nog wat meer op te krikken krijgen Mark Rutte en Hugo de Jonge nu hulp uit Limburg, van onze bekendste violist en wals-entertainer: Andre Rieu (71).

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 21 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!