Uitzending
RTL Boulevard - 25-4-2021

25-4-2021

RTL Boulevard

256 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

'René le Blanc te duur voor Ik geloof in mij-tournee'
Naast een nieuwe single gaan de sterren uit 'Ik geloof in mij' ook nog eens samen op tournee. Het is alleen nog maar de vraag of René le Blanc (52) zich bij hen aansluit. Hij zou namelijk te veel geld vragen.

Ik geloof in mij-zangers bundelen krachten, maar waar is René le Blanc?
De afgelopen weken is weer massaal gekeken naar 'Ik geloof in mij'. Maandag is de laatste aflevering op de buis, maar om de feestvreugde erin te houden brengen de zangers een nieuwe single uit. Er ontbreekt alleen iemand: René le Blanc (52).

Frank over scheiding: 'Soms moet je minder leuke beslissingen nemen'
De familie Mutsaers keert terug bij RTL 4. Dit keer zitten ze in zak en as omdat de coronacrisis hun geliefde hotel op de rand van de grond heeft gebracht. Gelukkig weten Frank (75) en Rogier (47) wel raad. Al hebben ze zo zelf ook de nodige problemen.

Peter R. over vechtende voetbalhooligans: 'Get a life!'
Afgelopen woensdag stonden er in de Antwerpse rechtbank 66 voetbalsupporters, waaronder 10 Nederlanders, terecht voor het organiseren van afgesproken gevechten tussen rivaliserende supporters. Daarachter zou een wereld vol georganiseerde criminaliteit schuilgaan. De autoriteiten maken zich dan ook grote zorgen.

Hoe verschillen de Oscars ten opzichte van voorgaande edities?
Hollywood is bijna klaar voor het belangrijkste feest van het jaar: de Oscars. Na een aantal keer te zijn uitgesteld wordt vannacht de rode loper (in aangepaste vorm) voor het eerst weer uitgerold. Tim Oliehoek (42) neemt het draaiboek met ons door.

Aanstaande vader Dave Roelvink: 'Hebben al een aantal namen'
Dave Roelvink (27) wordt vader! Samen met zijn jeugdliefde Jazzlyn zijn ze in verwachting van hun eerste kindje. Wij spraken met de aanstaande vader.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 25 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!