Uitzending
RTL Boulevard - 16-4-2021

16-4-2021

RTL Boulevard

491 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Dinand wil met nieuwe soloplaat als vanouds de hitlijsten veroveren
Na een coronajaar waarbij veel dingen uitgesteld worden, leidt hij bij Dinand Woesthoff (48) niet tot afstel. Over vier weken komt eindelijk zijn langverwachte soloplaat van de plank. Hij geeft zelfs zijn gitaar weg op zijn eigen socialmediakanalen. Wij spraken hem.

De comeback van de snelle snack: bruin fruit weer hipper dan ooit
Wij Hollanders zijn echte snackers. Kroketten, frikandellen, bamiballen en nasischijven: meer dan terecht behoren ze tot cultureel erfgoed. De bekende vette bek mag dan onder het vuur liggen, de snelle snack is desondanks bezig aan een comeback.

Anne Hathaway vertelt hoe je haar naam daadwerkelijk uitspreekt
Wc-papier inslaan, zoomen in je joggingbroek of 's ochtends al om 11 uur aan de wijn gaan. Niet alleen voor ons is het dagelijkse kost, ook voor 'Locked Down'-actrice Anne Hathaway (38). Wij spraken haar - ook wil ze even rechtzetten hoe je haar naam daadwerkelijk uitspreekt.

'Ruinerwold-kinderen moeten erkenning krijgen voor wat hen is aangedaan'
De afgelopen vier weken kreeg Nederland de gezichten van de vier oudsten kinderen uit het Ruinerwold-gezin te zien. In een zeer indrukwekkende documentaire van Jessica Villerius vertelden zij voor het eerst hun schokkende verhaal.?

Man van Bibian Mentel: 'Ik voel haar energie nog'
Twintig jaar lang leed Bibian Mentel aan die vreselijke ziekte: kanker. Haar man stond haar al die jaren met liefde bij en daardoor draaide ook zijn leven om operaties en de ziekenhuisbezoeken. Bibian overleed op 29 maart. Voor het eerst vertelt Edwin Spee (53) hoe de afgelopen weken voor hem zijn geweest.

Rob Goossens: 'Maan had geen zin om met de pers te praten'
Gisteren werden de 3FM-awards uitgereikt in Tivoli Vredenburg. Niet via een lullige livestream, maar met 1000 enthousiaste fans die onderdeel waren van een Fieldlab-experiment. Voor al die geluksvogels was alles voor even weer doodnormaal. Maan (24) had alleen geen zin om de pers te woord te staan, aldus Rob Goossens (30).

Davina Michelle: 'Volgend jaar misschien zelf meedoen aan songfestival'
Langzaam maar zeker kunnen we weer de beest uithangen met alle testevenementen. Het grootste event op de evenementenagenda is toch wel het Eurovisiesongfestival. En daarover kwam vandaag wel heel leuk nieuws binnen.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 16 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!