Uitzending
RTL Boulevard - 17-4-2021

17-4-2021

RTL Boulevard

41 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

RTL Boulevard "Aflevering 107"
Met in deze uitzending: -Engeland heeft afscheid genomen van Prins Philip. -Krijgen Oranje-spelers Memphis Depay en Frenkie de Jong voorrang op een coronaprik? -Is Kanye West alweer op boevenpad? -'The Voice Kids'-deelnemers Lilia en Duron over hun bijzondere audities.

The Voice Kids-afvaller Duron: 'Iedereen wil handtekening'
Alle coaches van 'The Voice Kids' zijn gisteravond in de ban van de 14-jarige Lilia uit Capelle aan den IJssel. Ze is geen onbekende, want twee jaar geleden schopt ze het tot de Battles. En ondanks dat de 11-jarige Duron niet door is, is hij nu toch al wereldberoemd op Instagram. Na Ali B's oproep om dit veelbelovende talentje in de dop op social media te volgen, blijft de teller oplopen.

'Kanye West is al druk bezig met een nieuwe relatie'
Het is alweer twee maanden geleden dat de wereld hl even in shock was om iets anders dan het coronavirus, namelijk de scheiding van Kim Kardashian (40) en Kanye West (43). De grote vraag is nu alleen: hoe gaat het met 's werelds bekendste showbizzkoppel en hoe staan de zaken ervoor?

Britney lijkt wel tureluurs in 'geruststellende' video aan fans
Bezorgde Britney Spears (39) fans kunnen weer opgelucht ademhalen. De zangeres laat op Instagram weten momenteel ontzettend gelukkig te zijn. In haar nieuwste Instagram video beantwoordt de zangeres een aantal vragen waaronder de veel gestelde vraag 'hoe het met haar gaat'. Toch is het altijd maar de vraag in hoeverre ze oprecht is...

Zo ging het vandaag tussen Harry en William op uitvaart Philip
Na acht dagen van rouw en terugblikken op het leven van prins Philip, is vandaag het moment gekomen om afscheid te nemen, met een bijzondere en persoonlijke dienst. Er waren slechts dertig gasten aanwezig, waaronder natuurlijk kleinzoons Harry en William. Hoe ging het tussen de twee, sinds hun relatie bekoeld lijkt?

'Vaccineren EK-voetballers ethisch niet goed te praten'
Moeten de spelers van het Nederlands elftal wel of niet gevaccineerd worden voor het EK voetbal? Als het aan de KNVB ligt, krijgen alle spelers, voordat de bal gaat rollen, een prikkie. Alleen is het maar de vraag of spelers dat zlf zien zitten en f ze eigenlijk allemaal op tijd het vaccin kunnen scoren.

Edsilia over bizar nieuw chocolade-programma: 'Snapte er weinig van'
Je hebt van die programma's die wat vreemd in de oren klinken. In de nieuwe MAX tv-show 'Showcolade' moeten twee panels raden wat er in de studio echt van chocola is en wat niet. En dat je dan af en toe je tanden breekt op iets dat van ijzer is, neem je voor lief. Presentatrice Edsilia Rombley (43) moest zelf ook eventjes wennen aan het Japanse format, maar is inmiddels helemaal om.

Marc over prins Philip: 'Dit soort mensen maken we niet meer mee'
Wat een indrukwekkende en ontroerende beelden van prins Philip. Hij was maar liefst 73 jaar de steun en toeverlaat voor koningin Elizabeth (94). Na acht dagen van rouw en terugblikken op het leven van de hertog van Edinburgh is vandaag het moment gekomen om afscheid te nemen, met een bijzondere en persoonlijke dienst.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 17 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!