Uitzending
RTL Boulevard - 26-4-2021

26-4-2021

RTL Boulevard

216 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Justine Marcella: 'Hoop dat we prinsesjes veel zien op Koningsdag'
Koningsdag wordt voor de tweede keer behoorlijk sobertjes gevierd. Toch is in Eindhoven alles in gereedheid gebracht om er morgen met de koning en zijn gevolg toch een leuk, n 'high tech' feestje van te maken. Wat kunnen we verwachten als we met 'n oranje tompouce voor de buis zitten?

Claudia de Breij krijgt koninklijke onderscheiding: 'Totaal verrast'
De jaarlijkse lintjesregen is vandaag weer op ons neergedaald. Tussen de lijst aan personen die in het zonnetje worden gezet met de koninklijke onderscheiding zitten zoals ieder jaar ook weer een aantal opvallende namen. Dit jaar valt valt onder andere Claudia de Breij (46) met haar neus in de boter en wordt ze verrast in haar woonplaats Utrecht.

Tim Oliehoek over Oscars: 'Echt een anticlimax'
Ondanks dat er het afgelopen jaar weinig films zijn uitgebracht in de bioscoop, vond er vannacht toch een uitreiking plaats van de Oscars. Het werd een show vol emoties, verrassingen, diversiteit, statements en af en toe een mondkapje.

Politie vreest groot aantal illegale feestjes tijdens Koningsdag
De verleiding is morgen groot om als uitbundige oranje wuppie Koningsdag te vieren, vooral met het zicht op de eerste versoepelingen. Toch voelt dat als een dikke middelvinger voor de zorg want het is daar nog steeds alle hens aan dek. Burgemeesters en politie maken zich dan ook grote zorgen om illegale Koningsdagfeestjes waar niemand zich aan de maatregelen houdt.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 26 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!