Uitzending
RTL Boulevard - 24-4-2021

24-4-2021

RTL Boulevard

209 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Hoe belangrijk was het album Lemonade voor Beyoncé?
Een feestelijke weekend voor Beyoncé (39). Precies vijf jaar geleden bracht de zangeres haar album 'Lemonade' uit. Hoe belangrijk was dat album eigenlijk voor haar?

Dochtertje Miljuschka heeft epilepsie 'Soms wil ik gewoon buitenspelen'
In de keuken van Miljuschka Witzenhausen (35) valt de appel niet ver van de boom. Ook haar dochter blijkt een talent voor bakken te hebben en daarom komen ze nu samen met een boek speciaal voor kinderen.

'Máxima wilde een partner van een bepaalde stand'
Koningin Máxima wordt bijna 50 en daarom staat haar levensverhaal volop in de schijnwerpers. Niet alleen in Nederland komt er deze week een biografie uit. Ook in Argentinië zijn ze lekker aan het graven geweest in haar leven.

Vertrouwen koningshuis bereikt dieptepunt door reis Griekenland
Het vertrouwen in ons koningshuis is flink gedaald. Dat blijkt uit onderzoek van 'EenVandaag'. Slecht 63 procent van Nederland blijkt vertrouwen te hebben in koning Willem-Alexander (53). In 2020 was dit nog 75 procent. Marc van der Linden (51) geeft uitleg.

'We moeten ons ook op het terras aan de maatregelen houden'
Hoewel de coronabesmettingen nog altijd stijgen, is het vanaf woensdag wel weer mogelijk om een terrasje te pakken. Maar is dat eigenlijk wel verantwoord nu de ziekenhuizen code zwart aankondigen?

Frans Duijts zet een en ander recht: 'Deel geen boodschappen uit'
Opvallend nieuws in de media over Frans Duijts (41). De zanger zou dagelijks boodschappentasjes rondbrengen bij collega's die het het zwaar hebben tijdens de coronacrisis. Wij vonden dat natuurlijk heel sympathiek en hebben de zangers daarom even gebeld, maar die laat echter weten dat de vork toch net iets anders in de steel zit.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 24 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!