Uitzending
RTL Boulevard - 18-4-2021

18-4-2021

RTL Boulevard

285 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Eloise van Oranje heeft heuglijk nieuws over haar eerste boek
Een extreem vrolijke Eloise van Oranje kondigt zojuist aan dat je vanaf nu haar boek 'Learning By Doing' online kan bestellen. Het is het eerste boek van de 18-jarige Gravinfluencer.

Peter R. de Vries furieus over nalatige politie: 'Het is godgeklaagd!'
Wie slachtoffer wordt van verkrachting en daarvan aangifte doet moet soms maanden, of zelfs langer dan een jaar wachten voordat de politie start met een onderzoek. Wegens te weinig mankracht liggen er inmiddels al 850 zedenzaken al meer dan een half jaar op de plank. De 31-jarige Eva Peters is zo'n slachtoffer die al bijna een jaar in onzekerheid zit.

Zo klinkt Dries Roelvinks nieuwe Italiaanse (!) hit
Dries Roelvink (62) gooit het over de Italiaanse boeg! Wij hebben hier de exclusieve preview van zijn nieuwe single 'Il Mondo'.

Het lijkt er sterk op dat de terrassen toch cht open gaan
Nu het lekkere lenteweer eindelijk echt losgebarsten is, snakken we allemaal naar een beetje versoepeling. Maar kunnen we 28 april eindelijk het terras op, of moeten we wr langer wachten?

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 18 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!