Uitzending
RTL Boulevard - 23-4-2021

23-4-2021

RTL Boulevard

246 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Luuk: 'Ferry Doedens kan nog altijd carrière maken ondanks OnlyFans-account'
In 'Socials, Seks & Centen' gaat de kersverse OnlyFans-ster Ferry Doedens (30) op een persoonlijke ontdekkingstocht in de wereld van sexy social media. Ferry heeft zich vol overgave in een avontuur gestort waarvan hij de afloop nog niet kent. Luuk Ikink (38) vertelt aan de desk vervolgens dat de acteur veel talent heeft, en nog altijd carrière kan maken.

Klaasje neemt al langzaam afscheid van 'K2'-Marthe en Hanne
Sinds 2015 vormen Hanne, Marthe en Klaasje de zoveelste bezetting van de succesvolle hitmachine 'K3'. Begin dit jaar kondigde Klaasje echter aan de groep te gaan verlaten. Terwijl de zoektocht naar een opvolger inmiddels in volle gang is, nam het trio vandaag voor de allerlaatste keer samen een clip op.

Koning tijdens Koningsspelen: 'Houd moed, we zijn er bijna'
Vorig jaar ging het feest niet door, maar traditiegetrouw vinden op de laatste vrijdag voor Koningsdag de Koningsspelen plaats. Daarom werd vandaag - binnen de mogelijkheden - weer een sportief feestje voor kinderen georganiseerd.

Dreiging overval Tino Martin waarschuwing voor collega BN'ers
Tino Martin (37) heeft een hele heftige week achter de rug, want op advies van de politie heeft de zanger zijn woning voor enkele dagen verlaten. Inmiddels moet er extra beveiliging rondom zijn villa aan te pas komen, maar door het onderduiken zit de schrik er goed in.

Frits Wester: 'Kabinet wil voorkomen dat versoepelingen niet doorgaan'
Een huisarts uit Zwolle luidde gisteren de noodklok. Hij plaatste een foto online van bijna 60 ongebruikte spuiten die hij moest weggooien van die dag. Het plaatje deed veel stof opwaaien. Frits Wester legt in RTL Boulevard uit welke verandering het kabinet nu heeft doorgevoerd.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 23 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!