Uitzending
RTL Boulevard - 19-4-2021

19-4-2021

RTL Boulevard

212 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Kandidaten Het Perfecte Plaatje zijn gespannen voor opdrachten
De camera's en statieven zijn weer afgestoft en de deelnemers staat te trappelen voor een nieuw seizoen van 'Het Perfecte Plaatje'! Het succesprogramma begint alweer aan zijn zesde seizoen en ik kan nu al zeggen: ik lust mijn concurrenten rauw.

Justine Marcella: 'Máxima kan niet stuk bij Nederlanders'
Meelevend, humoristisch, warm, zakelijk, deskundig en lief. Dit zijn de eigenschappen die als eerste naar boven komen als je aan mensen vraagt wat ze van koningin Máxima (49) vinden. Ruim 2000 lezers van verschillende tijdschriften - van Delicious tot Elsevier - deden mee aan de grote Máxima enquete en daar zaten een paar opvallende uitkomsten bij.

18 jaar cel en tbs geëist tegen Samir, die Bas van Wijk doodschoot
Vandaag is de inhoudelijke behandeling van de rechtszaak tegen de 21-jarige Samir El Y. uit Hoofddorp gestart. Hij wordt verdacht van het doodschieten van de 24-jarige Bas van Wijk. Samir, die kort na zijn aanhouding heeft bekend, deed vandaag uitgebreid zijn verhaal.

Rob Goossens: 'Cancellen 538 Oranjedag onvermijdelijk'
De 538 Oranjedag heeft geen vergunning gekregen van de gemeente Breda. De afgelopen dagen werd de druk op de gemeente en de organisatie steeds groter om een streep door de festiviteiten te zetten. Als motivatie noemt de gemeente de steeds groter wordende veiligheidsrisico's en dus niet de maatschappelijke onrust.

Noa Vahle lijkt op moeder Linda de Mol: 'Net zo'n stresskip'
In de nieuwste LINDA staan moeder Linda en dochter Noa centraal en blijkt de appel helemaal niet ver van de boom te vallen bij de Molletjes.

Mattie Valk verveelt zich in quarantaine: 'Internet uitgelezen'
Bij Q-music zijn ze de hele week al in de weer met Corona. Het hele team van de ochtendshow met Mattie en Marieke moest vorige week in quarantaine, omdat iemand Corona had. Inmiddels blijkt nu ook Mattie Valk (39) besmet.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 19 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!