Uitzending
RTL Boulevard - 20-10-2023

20-10-2023

RTL Boulevard

507 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Onveilige situatie voor Willem-Alexander en Máxima in Zuid-Afrika. -Droom komt uit voor Marieke Elsinga. -Nieuw album van de Rolling Stones. -The Streamers kunnen niet wachten om Geldredome plat te spelen vanavond.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Willem-Alexander wist van NSDAP-lidmaatschap Bernard: 'Was bijna 30 jaar geleden al naar boven gehaald'
De derde en alweer de laatste dag van het staatsbezoek van koning Willem-Alexander (56) en koningin Máxima (52) aan Zuid-Afrika verliep iets minder vlekkeloos dan de eerste dagen. Het paar wordt na een bezoek aan het Slave Lodge Museum in Kaapstad belaagd door boze demonstranten.

Marieke Elsinga vergelijkt The Jump met Squid Game: 'Je moet lef hebben'
Marieke Elsinga (37) legt vanaf morgen de waaghalzen van 'The Jump' wekelijks het vuur aan de schenen. Door het kiezen van de juiste stellingen maken ze kans op de jackpot van 50.000 euro. Maar die komt niet uit de lucht vallen want het kan zomaar zijn dat je een verkeerde keuze moet bekopen met een meters hoge val.

Tim Oliehoek noemt Killers of the Flower Moon met Leonardo DiCaprio 'beste film van 2023'
Leonardo DiCaprio (48) en regisseur Martin Scorsese (80) hebben de handen weer in één geslagen voor een film, dit keer 'Killers of the Flower Moon', en de eerste reacties zijn jubelend. Je moet er wel even de tijd voor nemen want het waargebeurde meesterwerk duurt maar liefst 3,5 uur. En die heeft onze Tim Oliehoek (44) tot op de allerlaatste seconde helemaal uitgezeten.

Jeroen van der Boom zenuwachtig om kwetsbare kant te laten zien met nieuwe single
Bij Jeroen van der Boom (51) denk je al snel aan feestnummers en Toppers-hysterie, terwijl de zanger eerder ook veel gevoelige liedjes aan de piano zong. Met zijn nieuwe single 'Nu Jij Hier Niet Bent' gaat Jeroen terug naar zijn roots, een ballad die hopelijk steun geeft in donkere tijden.

Fan van Expeditie Robinson? Déze nieuwe avonturenprogramma's zijn in de maak
Het was de afgelopen dagen rustig op het Mediapark in Hilversum, want alle tv bobo's waren afgereisd naar Cannes voor de MIP, oftewel de grootste tv-beurs ter wereld. Klinkt saai en stoffig, maar het is wel dé plek waar ieder jaar duidelijk wordt wat we het komend jaar op de buis zullen gaan zien. Nou dit dus.

Aruba overweegt Joran van der Sloot te vervolgen na bekentenis moord op Natalee Holloway
Het Openbaar Ministerie van Aruba heeft alle documenten opgevraagd van het onderzoek rondom de moord op Natalee Holloway. Joran van der Sloot zou dus door Aruba vervolgd kunnen worden. Jermaine Ellenkamp (29) weet meer.

Nieuw album The Rolling Stones valt enorm in de smaak bij de fans: 'Had niemand verwacht'
De Rolling Stones touren de afgelopen jaren de hele wereld over, maar een nieuw album, daar durfden de fans lange tijd alleen maar van te dromen. Tot vandaag! Na 18 jaar komen de Stones met een compleet nieuw album: 'Hackney Diamonds'. Dat zal voor heel wat satisfaction zorgen, want de oude rockers worden bijgestaan door een aantal hele bekende collega's. Een daarvan is Lady Gaga (37) en die rockte vannacht ook lekker mee op de release party in New York.

Frank Lammers blij met zijn 'schatjes' Nick Schilder en Guus Meeuwis tijdens The Streamers
Het GelreDome wordt dit weekend weer plat gespeeld door The Streamers. Wij spreken de zangers Frank Lammers (51), Guus Meeuwis (51) en Nick Schilder (39) vlak voor hun optreden. Ook hinten de mannen op leuke toekomstplannen!

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 20 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie