Uitzending
RTL Boulevard - 15-10-2023

15-10-2023

RTL Boulevard

508 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Nick Schilder maakt diepe indruk met zijn aflevering van Beste Zangers. -Kroonprinses Amalia steelt de show bij het galadiner van de Deense prins Christian. -Eva Jinek vertelt voor het eerst over haar horrorbevalling. -Gordon gooit het over een andere boeg.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Tim Oliehoek geen horror-fan maar toch enthousiast over tiende Saw-film: 'Goed gemaakt'
Of je nou van horror houdt of niet, de meeste mensen kennen de 'Saw'-filmreeks wel. Hierin probeert een seriemoordenaar met een nogal dubieus moreel kompas mensen op het rechte spoor te krijgen door gruwelijke martelpraktijken. Aan dit duistere film-universum wordt vanaf volgende week een nieuw en tiende deel toegevoegd, met de pakkende titel: 'Saw Ten'.

Shay geraakt door nieuw nummer Nick Schilder in Beste Zangers: 'Krachtige tekst'
Gisteravond was het even omschakelen voor de beste zangers-fans, het gigantisch populaire programma gooide het namelijk voor één keer over een andere boeg. Het werd een speciale aflevering over mentale gezondheid, waarin de artiesten deelden wat muziek voor hen betekent in moeilijke tijden. Wij spraken Nick Schilder (39) over deze bijzondere uitzending, die de titel The Power of Music kreeg.

Prinses Amalia aanwezig bij achttiende verjaardag Deense prins Christian: 'Ziet er fantastisch uit'
Er staat een hele nieuwe generatie aan de poorten van de Europese kastelen te rammelen. Net als Amalia (19) zijn er meer toekomstige royals die zich voorbereiden op een volwassen leven als prins of koningin. Vandaag blaast de Deense prins Christan 18 kaarsjes uit en dat wordt groots gevierd in Denemarken. En onze prinses Amalia is er natuurlijk bij!

Intieme foto's Taylor Swift en football-speler Travis Kelce hét bewijs voor hun romance
Taylor Swift (33) houdt de gemoederen flink bezig de afgelopen weken. Iedereen vraagt zich namelijk af of ze nou wél of niet aan het daten is met football-speler Travis Kelce (34). Déze foto's geven nu eindelijk duidelijkheid.

Nicolette Kluijver staat open voor nieuwe liefde: 'Dit is geen open sollicitatie hoor'
Nicolette Kluijver (39) en tropische eilanden: het lijkt een ideale match. Niet alleen scoort ze de pannen van het dak met 'Expeditie Robinson' ook woont ze al jaren op Bonaire. Toch gaat ze het eiland vaarwel zeggen, want volgend jaar zomer verhuist ze terug naar Nederland. Wij spraken haar over deze opvallende move en het grote succes van 'Expeditie Robinson'.

Gordon licht tipje van de sluier op over eerste filmrol: 'Ik speel papa'
Lange tijd was het stil rondom Gordon (55) en ook de pers stond hij niet te woord. Maar vandaag kregen we eindelijk weer een teken van leven. Dit keer niet over een nieuw tv-programma, een hysterische videoclip of zijn zoveelste rel, maar over een filmrol. Gordon gooit het roer namelijk om.

Celebration-tour Madonna heeft een Nederlands tintje: Peter van der Vorst maakt opwachting
Hoewel Madonna (65) afgelopen juni de dood nog in de ogen keek door een bacteriële infectie, trapte ze gisteravond in Londen drie maanden later dan gepland, haar 'Celebration'-tour af. En dat is, zoals de naam al doet vermoeden, een viering van haar vier decennia lange carrière.

Eva Jinek blikt terug op turbulente bevalling: 'Weeën werden steeds erger'
Sinds vorige maand zijn de rollen beschuit niet aan te slepen in huize Jinek. Eva (45) beviel op 3 september van dochter Salo. Vandaag vertelt ze voor het eerst over haar turbulente bevalling.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 15 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie