Uitzending
RTL Boulevard - 25-10-2023

25-10-2023

RTL Boulevard

529 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -De Meilandjes hebben een adellijke villa op het oog. -De meest gezochte crimineel Bretly D. werd vanochtend opgepakt. -Het is bijna Halloween. Roos Reedijk met tips wat te dragen en hoe je huis te versieren. -Rel na uitzending Humberto over het gesprek met met de jongen die zijn geslachtsdeel aan Bilal Wahib toonde.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Hotelmedewerkers enorm geschrokken wegens aanhouding moordverdachte Bretly D.: 'Dachten dat het bouwvakker was'
Na een dagenlange klopjacht is vanmorgen de voortvluchtige moordverdachte Bretly D. opgepakt in een hotel in Amsterdam. D. wordt ervan verdacht een psychiater in Rotterdam om het leven te hebben gebracht en in Zutphen zou hij een man hebben neergestoken. In een paar dagen tijd werd hij een van de meest gezochte personen van Nederland. Tot vandaag.

Zanger Claude enorm veel zin in eigen clubtour: 'Kan het nog steeds niet geloven'
Zanger Claude (20) is misschien wel één van dé populairste artiesten van dit moment. Drie monsterhits heeft hij op zijn naam staan, en staat hij momenteel op de zesde plaats in de Top 40 samen met Suzan en Freek. Kortom: hij lijkt niet meer te stoppen. En er is meer: hij heeft exclusief groot nieuws voor ons.

Rob Goossens medelijden met slachtoffer Bilal Wahib bij Humberto: 'Ging duidelijk niet goed met hem'
Gisteravond was de jongen die twee jaar geleden in een live-gesprek met Bilal Wahib (24) zijn geslachtsdeel liet zien, te gast bij 'Humberto'. De inmiddels 15-jarige Leonardo deed zeer aangeslagen en geëmotioneerd zijn verhaal en dat kwam ook bij de kijkers hard aan. En misschien wel te hard, want vandaag is er veel kritiek, veel mensen vinden dat dit gesprek nooit aan een talkshowtafel plaats had moeten vinden.

Floortje Dessing onthult droomreis: 'Nog één plek waar ik niet eerder kon komen'
Met ongeveer 160 bezochte landen zou je denken dat Floortje Dessing (53) ietwat reismoe begint te worden. Niets is minder waar, de koningin van de reisprogramma's is weer terug met een nieuw seizoen Floortje naar het einde van de wereld, waarin ze mensen in de verste uithoeken op aarde opzoekt. Ook deze reeks zijn er een aantal ontmoetingen die Neerlands bekendste globetrotter lang bij zullen blijven.

De pompoenen kunnen uit de kast: zo maak je jezelf én je huis klaar voor Halloween
Vroeger kon je misschien nog wegkomen om naar een Halloween-feestje te gaan met een wit laken over je hoofd en keihard 'boe' te roepen. Tegenwoordig verwachten we toch wel iets meer creativiteit. Ook dit jaar zijn er weer een heel wat nieuwe trends. We zetten een aantal inspirerende kostuums, make-up-voorbeelden én de meeste griezelige huisraad voor je op een rij.

Familie Meiland heeft hun ogen laten vallen op adellijk landgoed: 'Kast van een huis'
De dag waarvan je wist dat 'ie ging komen is hier, want 1,5 jaar nadat Martien (62) en Erica Meiland (60) hun tigste droomhuis hebben betreden, zouden ze die nu alweer gaan verlaten. En dat de meest geliefde tv-familie hun meest geliefde hobby 'verhuizen' weer gaat oppakken is niet zonder reden, want samen met Maxime (27) en Leroy zouden ze hun ogen hebben laten vallen op een adellijk landgoed.

Koningin Máxima geëmotioneerd tijdens werkbezoek in Kenia: 'Hier doe ik dit werk voor'
De VN-trip van Máxima (52) door Kenia loopt op z'n eind. Tijdens deze reis focust de koningin zich op vrouwenrechten en de financiële onafhankelijkheid van lokale ondernemers. En van die gesprekken kan onze koningin ook bijzonder emotioneel worden. Straks wuift Máxima het Afrikaanse land vaarwel, maar niet voordat wij haar spraken.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 25 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie