Uitzending
RTL Boulevard - 19-10-2023

19-10-2023

RTL Boulevard

521 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Er is meer duidelijk over de man die Tim Hofman wilde vermoorden. -Tweede dag van het staatsbezoek van Willem-Alexander en Maxima aan Zuid-Afrika. -Dolly Parton schrijft boek over haar kledingstijl. -En de Day after de bekentenis van Joran van der Sloot.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

BOOS-aflevering over moordplan schokt Rob: 'Ik word er bang van'
Zojuist is de nieuwe aflevering van BOOS online verschenen. Daarin vertelt Tim Hofman aan de hand van een uitgebreide reconstructie, meer over de man die op 6 september aan de balie van het BNNVARA-pand verscheen. Zijn plan: Tim Hofman vermoorden met een geweer.

John: 'De familie van Natalee heeft vrede met deze uitkomst'
Een dag na de rechtszaak is Joran van der Sloot nog steeds de talk of the town in Alabama. Nederlands' bekendste crimineel in het buitenland bekende gister na 18 jaar de moord op Natalee Holloway en wordt veroordeeld voor 20 jaar celstraf voor het afpersen van de familie. Ook de Amerikanen plaatsen hun vraagtekens bij Joran's verklaring.

Sergio blikt terug op deelname HPP: 'Je gaat over grenzen heen'
Zoals als elk seizoen wordt er keihard gestreden om de allerbeste foto te maken in Het Perfecte Plaatje, ik kan er over meepraten. Ook gisteren werd alles uit de kast gehaald, of beter gezegd uitgetrokken, voor een pittige fotoshoot in een kooi. Sergio Vyent delft het onderspit en moet het programma onmiddellijk verlaten.

Dochtertje geen fan van muziek Kraantje Pappie: 'Wil liever Elsa'
Alex van der Zouwen, veel beter bekend als Kraantje Pappie, is inmiddels alweer ruim twee jaar vader van zijn dochter Maeve. Het vaderschap heeft hem veranderd en dt gaan we nu allemaal terughoren in zijn eigen muziek. Na vele samenwerkingen, komt hij voor het eerst in vijf jaar met iets van hemzelf. 'Adem in' komt vannacht uit en wij hebben de primeur.

Eerste beelden van verfilming boek Peter R. de Vries: 'Indrukwekkend'
Peter R. de Vries schreef in 1994 het boek 'Een moord kost meer levens' en naar eigen zeggen was dat zijn allerbeste boek ooit. Het is het ongelooflijke verhaal van Paul Spruit; een man waarvan zijn vader twee kinderen om het leven bracht en hij zelf zijn stiefvader doodde. Dat verhaal is nu verfilmd en vandaag kunnen wij exclusief de allereerste beelden zien.

Arno prijst nieuw modeboek van Dolly Parton: 'Het is fantastisch'
Over het leven van Dolly Parton kunnen heel wat boeken worden volgeschreven, en dat gebeurt ook. Alleen dit keer niet over familieperikelen of haar geweldige muziek... Nee, ze is 't hemd van het lijf gevraagd over haar kleding en stijl voor het boek: 'Behind the seams: My life in rhinestones.' En n ding is zeker: je kijkt je ogen uit.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 19 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie