Uitzending
RTL Boulevard - 16-10-2023

16-10-2023

RTL Boulevard

542 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Serie over het leven van Máxima nu al een internationaal succes. -De Toppers gaven vandaag een borrel. -Leco van Zadelhoff over de nieuwe beautytrend uit Hollywood: 50 is het nieuwe 30. -Boer Zoekt Vrouw: we praten met Boer Jos.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Evi Hanssen over terroristische aanslag Brussel: 'Mijn moederhart brak'
Evi Hanssen (44) zat gisteravond in de studio van Humberto Tan (57) toen ze live op televisie op de hoogte werd gebracht van de extremistische aanslag in Brussel. De presentatrice was diep geschokt, aangezien haar man en kinderen zich in het voetbalstadion bevonden en niet weg konden terwijl de dader nog voortvluchtig was. Inmiddels zijn ze veilig thuis, maar de spanning is nog voelbaar.

GTST-verhaallijn en realiteit 'gaat niet bepaald lekker samen'
Terwijl Israël geteisterd wordt door gruwelijke oorlogstaferelen, lijkt het misschien geen geschikte bestemming om naartoe te gaan. Toch stelt een personage in GTST gisteren voor om daarheen te reizen, zonder enige verwijzing naar de realiteit. Het is niet de eerste keer dat gebeurtenissen in de echte wereld en de verhaallijnen in de soap angstaanjagend parallel lopen.

Volgens leugendetector spreekt Joran van der Sloot de waarheid
Nederland en Amerika houden hun adem in terwijl ze uitkijken naar morgen, de dag waarop Joran van der Sloot (36) na 18 jaar mogelijk eindelijk zal onthullen wat er met Natalee Holloway is gebeurd. Deze verklaringen zijn een cruciaal onderdeel van de afpersingszaak die morgen van start gaat in Birmingham, Alabama. In 2010 beloofde Joran de locatie van Natalee's lichaam aan te wijzen als haar moeder $250.000 zou betalen, maar tot op heden is haar lichaam nooit gevonden.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 16 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie