Uitzending
RTL Boulevard - 17-10-2023

17-10-2023

RTL Boulevard

629 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Morgen gaat Joran van der Sloot waarschijnlijk de moord op Natalee Holloway bekennen. -Angela Groothuizen doet een boekje open over haar privéleven. -Evi Hanssen vertelt over de angstige momenten in Brussel na de aanslag. -Maan, Suzan en Freek, Guus Meeuwis, Snelle en nog veel meer artiesten staan te popelen om los te gaan tijdens het concert van The Streamers dit weekend.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

'N Sync toegevoegd aan derde Trolls-film: 'Hele muzikale clash'
oor wie niet weet hoe de herfstvakantie door te brengen, hebben we goed nieuws. Vanaf morgen draait de derde Trolls-film in de bioscoop! Deze kleurrijke film over de vrolijke wezentjes staat dit keer in het teken van familie en zit boordevol zang en dans, zelfs met 'N Sync!

Angela Groothuizen niet vies van een pilletje: 'Hartstikke leuk'
Waar menig 60-plusser niet meer moet denken aan een wilde avond, onthult Angela Groothuizen (64) dat ze nog regelmatig een feestje meepakt. En dan blijft het niet bij een glas champagne. In een gesprek met Ruud de Wild (54) is de presentatrice erg openhartig over haar privéleven.

Roos Reedijk deelt interieurtips in nieuw boek: 'Waanzinnig tof'
Al zes seizoenen lang is het programma 'Kopen zonder Kijken' een enorm succes. Samen met aannemer Bob Sikkes (57) tovert interieurstylist Roos Reedijk (47) elk 'opknappertje' om tot een waar paleis. Goed nieuws voor de fans want zojuist presenteerde Roos in het bijzijn van bekende tv-collega's haar allereerste boek, dat bol staat van de woon-ideeën

Nederlands bekendste zangensemble is 'echt een bandje aan het worden'
The Streamers zijn al lang niet meer alleen die populaire coronaband. Guus Meeuwis (51), Kraantje Pappie (37), Snelle (28), Suzan (31), Freek (30) en vele anderen bundelen nog steeds af en toe hun krachten. Vanaf vrijdag treden ze maar liefst drie keer op in GelreDome. Wij spraken met hen tijdens de repetities.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 17 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie