Uitzending
RTL Boulevard - 23-10-2023

23-10-2023

RTL Boulevard

556 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Koningin Maxima is druk aan het werk in Kenia. -We blikken terug op Boer Zoekt Vrouw en Expeditie Robinson. -Er is weer veel te doen rondom André Hazes. -Wat staat er allemaal in het boek van Britney Spears?

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Voortvluchtige Bretly Dorder kreeg als tiener jeugd-tbs na neersteken homoseksuele man
De vraag blijft: waar houdt de levensgevaarlijke moordverdachte Bretly Dorder (24) zich schuil? De politie is al dagen bezig met een klopjacht op deze voortvluchtige, die een psychiater in Rotterdam vermoordde en in Zutphen een man neerstak. Bretly wordt als vuurwapengevaarlijk beschouwd en is op verschillende locaties gezien, wat heeft geleid tot meerdere politie-invallen, waaronder vanmiddag nog.

Rachel Hazes wint hoger beroep Roxeanne maar 'nog niet van elkaar af'
Rachel Hazes (53) kan een overwinning vieren, nu het gerechtshof van Amsterdam haar gelijk heeft gegeven in haar hoger beroep tegen twee voormalige zakenpartners en haar dochter Roxeanne Hazes (30). Dit betekent dat Roxeanne alsnog als getuige mag worden opgeroepen. Het lijkt erop dat Rachel's frequente bezoekjes aan de rechtbank voorlopig nog niet voorbij zijn.

Vader van Joran van der Sloot was 'eigenlijk zijn slaafje'
De docuserie over Joran van der Sloot (36) is een absolute sensatie op Videoland. John van den Heuvel (60) weet onthullende feiten en bekentenissen van Joran vast te leggen. Aflevering 3 verschijnt morgen online, en hierin zien we hoe de jonge Joran van der Sloot, ooit gepest als kind, verandert in een ongecontroleerde maniak die enkel zijn eigen regels volgt, met verstrekkende gevolgen.

Masker valt af voor Eva Simons tijdens deelname Expeditie Robinson: 'Half trauma wat je krijgt te verwerken'
Het is al weken kommer en kwel op de eilanden van Maleisië. En dan is er ook nog eens één deelnemer van 'Expeditie Robinson' die vanaf het begin totaal niet lekker in de groep ligt, Eva Simons (39). Laat dat nou net degene zijn die gisteren het veld moest ruimen. Wij spraken de artiest over haar nogal onstuimige avontuur.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 23 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie