Uitzending
RTL Boulevard - 21-10-2023

21-10-2023

RTL Boulevard

542 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Eveline Stallaart verklaart succes Lang Leve de Liefde: 'Emotionele opwinding'
Tenenkrommend, gênant, ongemakkelijk, maar ook hilarisch; zomaar wat termen die te binnen schieten bij het programma 'Lang Leve de Liefde'. Het programma is een groot succes, maar levert het ook wel echt liefde op?

Nick en Simon weer samen op het podium bij The Streamers
Guus Meeuwis (51), Danny Vera (46), Kraantje Pappie (37), Nick Schilder (39), Simon Keizer (39) en nog héél veel meer artiesten verzamelde zich vrijdagavond bij het GelreDome voor het concert van The Streamers. Ook wij waren er natuurlijk bij.

'Gênante dingen des levens' rode draad in nieuwe serie Chantal Janzen en Tina de Bruin
Chantal Janzen (44) en Tina de Bruin (47) spelen beste vriendinnen in de Videoland-serie 'Eén Grote Familie', maar ook in het echte leven is het dikke mik. Zo delen de twee dezelfde humor én hebben beide dames een hekel aan sporten. Wij spraken ze over hun vriendschap én nieuwe serie.

Miley Cyrus en Dolly Parton brengen Wrecking Ball uit als duet
Terwijl haar fans niet kunnen wachten op alweer het 49ste album, trakteert Dolly Parton (77) haar fans alvast op een eigen versie van 'Wrecking Ball' van haar petekind Miley Cyrus (30). En dat de dames beide beschikken over een gouden keeltje is uiteraard geen verrassing.

Oranjes vliegen de wereld rond: kan dat nog wel in deze tijd?
Van Afrika tot in Amerika: de Koninklijke familie pakt om de haverklap het vliegtuig. Het woord 'vliegschaamte' komt dan ook niet voor bij de Oranjes. Jeroen Snel (54) vertelt hoe zijn erover denkt en wat de buitenlandse royals doen om van A naar B te komen.

Krezip-drummer Bram van den Berg speelt Las Vegas plat met U2
Krezip-drummer Bram van den Berg (41) vervangt sinds een aantal weken de vaste drummer van U2, Larry Mullen jr. (61), die even uit de running is. De band treedt moment op in Las Vegas en daar zaten dit weekend wel heel bijzondere gasten in het publiek voor de drummer.

'Marieke Elsinga kan zomaar nieuwe koningin van de zaterdagavond worden'
Het wordt een spannende tv-avond. Marieke Elsinga (37) en 'The Jump' gaat de strijd aan met zowel Paul de Leeuw (61) als Linda de Mol (59). Wie o wie mag zich straks de koning of koningin van de zaterdagavond noemen?

Regiedebuut Mark van Eeuwen bij Flikken Rotterdam 'allerleukste om te doen'
Mark van Eeuwen (47) maakt een carrièreswitch van vóór, naar áchter de camera. De acteur, die al zeven seizoenen lang rechercheur Dries in 'Filkken Rotterdam' speelt, maakt zijn debuut als regisseur bij de succesvolle dramaserie.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 21 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie