Uitzending
RTL Boulevard - 7-6-2019

7-6-2019

RTL Boulevard

332 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Gaby Blaaser heeft een speciale boodschap voor Luuk Ikink
Gaby Blaaser mag vandaag 33 kaarsjes uitblazen en dit wil ze vieren met niemand anders dan onze eigen Luuk!

Hoe zit het met de romance van Bradley Cooper en Lady Gaga?
Het is al zeker een jaar onderwerp van gesprek; de vermeende liefde tussen Lady Gaga en Bradley Cooper. En de geruchten worden een stuk hardnekkiger nu Gaga haar verloving heeft verbroken en de vriendin van Bradley haar koffers heeft gepakt.

Pak de leeuwenshirts maar uit de kast: de Oranjegekte is terug
Met de overwinning van Oranje in de Nations League en een record aantal bezoekers voor onze Oranje Leeuwinnen is het officieel: de Oranjegekte is terug!

Olcay over breuk Ruud: Ik heb tijd nodig
Ruud de Wild maakte vandaag via Instagram bekend dat hij en Olcay na vier maanden een punt hebben gezet achter hun relatie. "Ik wil eerst mijn eigen gedachten op een rijtje krijgen", reageert Olcay nu op de breuk bij RTL Boulevard.

Zoveelste blunder Mocro-maffia: kroongetuigedeal ligt op straat
Opnieuw een grote fout in de omstreden Mocro-maffiazaak; eerst werd de broer van kroongetuige Nabil B. niet goed beveiligd en doodgeschoten, daarna lekt zijn foto uit en nu ligt de complete deal op straat.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 7 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie