Uitzending
RTL Boulevard - 5-6-2019

5-6-2019

RTL Boulevard

347 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Ren van der Gijp vertelt over zijn nieuwe theatershow
Rene van der Gijp heeft een bijzonder avondje achter de rug. De voetbal-analist ruilde zijn studiostoel om voor een op de planken en daarmee is zijn theaterdebuut een feit. Fatima leerde Gijpie van een heel andere kant kennen.

Zo gaat het nieuwe album van overleden dj Avicii klinken
Ze hebben er lang over na moeten denken, maar morgen komt 'ie dan toch uit: TIM, het album van de vorig jaar overleden Avicii. Danceliefhebbers van over de hele wereld hebben er maanden naar uitgekeken en Ronald heeft vanmiddag als een van de eersten al wat mogen beluisteren.

NPO stopt met reclames op tv en verandering programmering
Het is onrustig op het Mediapark. Een meerderheid in de Tweede Kamer wil een aantal besluiten doorvoeren bij de Publieke Omroep, met vergaande gevolgen.

Cast van X-Men vertelt over nieuwe film
In de nieuwste X-Men-film draait het meer dan ooit om de emoties van de superhelden. X-Men: Dark Phoenix is alweer de twaalfde film in het X-Men-filmuniversum, gebaseerd op personages uit de Marvel stripboeken. Sophie Turner speelt de hoofdrol van Jean Grey: een superheldin die nogal worstelt met zichzelf en tegelijkertijd steeds sterker en kwaadaardiger wordt.

Guus Meeuwis deelt behoorlijk groots nieuws
De Groots met een zachte G-concerten van Guus Meeuwis staan al dertien jaar garant voor een feest in Brabant. Aan de vooravond van het veertiende jaar, heeft Guus nieuws: In 2020 gaat hij weer het podium op n daar verloot hij kaartjes voor onder fans.

Opnieuw pro forma in zaak-Nicky Verstappen
Vandaag was in Maastricht de voortzetting van het proces tegen Jos B., in de zaak van Nicky Verstappen. Verdachte Jos B. wordt verdacht van de moord op en het seksueel misbruik van Nicky in 1998 op de Brunssumerheide. B. is geobserveerd in het Pieter Baan Centrum en dat heeft nieuwe inzichten opgeleverd.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 5 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie