Uitzending
RTL Boulevard - 6-6-2019

6-6-2019

RTL Boulevard

291 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Dit zijn de koppels van Temptation Island VIPS
Nog drie weekjes slapen en het is zover: Temptation Island VIPS. Vier bekende koppels stellen in de tropische hitte hun relaties op de proef. Dit zijn de waaghalzen!

Black Mirror houdt ons allemaal een spiegel voor
Reikhalzend hebben Black Mirror-fans uitgekeken naar een nieuw seizoen: en die is er nu. Drie gloednieuwe afleveringen zijn te zien op Netflix.

Rapper Bizzey lanceert zijn nieuwe album: Tido
Rapper en DJ Bizzey lanceert vanavond z'n nieuwe album 'Tido'. Natuurlijk staan er de typische Bizzey deuntjes op, maar hij laat zich deze keer ook van z'n gevoelige kant zien/horen.

Verdachte in gruwelijke verkrachtingszaak voor de rechter
Een gruwelijke verkrachting in Rotterdam kostte een 20-jarige vrouw vorig jaar juli bijna het leven. De dader sloeg op de vlucht en de havenstad was in rep en roer. Tot de politie hem vier dagen erna in de kraag vatte.

Andre Hazes op zijn knien voor Marco Borsato
Een bomvolle Kuip is gisteren getuige van een heel bijzonder aanzoek. Andre Hazes gaat na het zingen van een duet met Marco Borsato op zijn knieen en, spoiler altert: Marco zegt ja!

Neymar beschuldigt van verkrachting en mishandeling
De vrouw die voetballer Neymar beschuldigt van verkrachting en mishandeling heeft voor het eerst een tv-interview gegeven.

BN'ers fietsen zich rot voor het goede doel
Jaarlijks beklimmen zo'n 5000 mensen de Alpe Du zes met maar 1 doel: Zoveel mogelijk geld ophalen voor de strijd tegen kanker. Ook Tout bekend Nederland beklimt de berg om dit goede doel te steunen.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 6 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie