Uitzending
RTL Boulevard - 12-9-2019

12-9-2019

RTL Boulevard

361 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Zanger Dotan opnieuw in opspraak
Zanger Dotan is weer in opspraak. De zanger zou via een trollenprofiel op Facebook zanger en youtuber Ramin Rezai uit de kast hebben gehaald. Opmerkelijk omdat Dotan vorige week in 'Waar Is de Mol' pas zelf uit de kast kwam. Hij onthulde dat niet eerder omdat het volgens hem niet zou mogen van de platenmaatschappij.

NoFap: Vrouwen stoppen met masturberen
Naast stoptober en dry january is er ook NoFap. Jezelf van masturbatie en pornografie onthouden voor een bepaalde tijd zou voor een beter leven zorgen. En deze stroming vindt steeds meer aftrek onder vrouwen.

Nederlandse Youtubers vast in VS na betreden Area 51
Nederlandse Youtubers Ties Granzier en Govert Sweep zijn opgepakt in Las Vegas nadat zij een poging deden om de supergeheime Amerikaanse legerbasis Area 51 te bestormen.

Kritiek op Chateau Meiland vanwege alcoholgebruik
Op Chateau Meiland gaan al in de ochtend de flessen wijn op tafel. Een ontwikkeling waar anti-alcohol-organisaties niet blij mee zijn en dus trekken ze nu aan de bel.

Imanuelle Grives mag gevangenis voorlopig verlaten
Een lichtpuntje voor de voor drugshandel in Belgi opgepakte actrice Imanuelle Grives. Na betaling van een borgsom, mag ze de gevangenis verlaten en haar rechtszaak in vrijheid afwachten.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 12 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie